Komp albo telefon winny?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Akuki · Opublikowano
@Send1N po całkowitej deinstal sterów grafy wydaje mi się że było jeszcze gorzej. Przybliż co be z tą deaktywacją wlutowanego RAMu? Niemodyfikowem nigdy BIOS... -
Przez bbandi · Opublikowano
Ja mam mieszkanie 8km od miasta 200k mieszkańców - pracuje na 3zmiany i nawet mam MPK bo już przystanki w moim mieście podlegają pod te duże miasto, na 3zmiany mogę się dostać do pracy autobusem i mam 400metrów do przystanku, czasem autem jeżdżę ale w godzinach szczytu wracam o wiele szybciej MPK (bus pasy) w tym mieście to bym miał za te pieniądze mieszkanie mniejsze, stare i w WP. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Miałem przez chwilę właśnie ten model 321URX. Przyszedł on w firmware FW.016 i był to najnowszy na tą chwilę. Na stronie masz jeszcze nowszy, ale z końca października. Zmiana jest prosta. (MSI zaleca robienie tego za pomocą ich softu i podpięcia dodatkowego kabla USB) ... ale to jest prostsza metoda: Monitor ma być podpięty pod DisplayPort, reszta ma być odpięta (HDMI) Ściągasz plik z firmware ze strony MSI, wrzucasz na pendrive z FAT32 (nie wiem czy NTFS będzie widoczny) Podpinasz go pod oznaczone USB (które, to przeczytasz w instrukcji) W opcjach monitora wybierasz aktualizację firmware, zostaje znalezione, zatwierdzasz i czekasz, nic nie robisz z opcjami monitora. Monitor potem sam się zrestartuje i wróci do ustawień fabrycznych, ale pamiętaj, aby w systemie wyłączyć jego usypianie w przypadku nieaktywności (opcje zasilania) Tutaj znajdziesz wszystkie pliki https://pl.msi.com/Monitor/MPG-321URX-QD-OLED/support#firmware -
Przez unadarek · Opublikowano
Starczy z zapasem ,wymiana nie jest konieczna ,w komplecie z kartą są dodawane przejściówki więc wtyczka we karcie będzie zagospodarowana :-)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi