Zmiana RAM i GPU - problem w Autocadzie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
adashi, ty się nam tutaj rozwijasz na nowego Bartosiaka -
Przez TheMr. · Opublikowano
Jak na tak duży atak, nie tak źle. Widać pomoc samolotów, chociaż powinno być lepiej. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Proruskie mówią tak od ponad trzech lat. Jak narazie się nie sprawdziło. Do tego ruskie wciąż mają duże trudności na okupowanym terenie. Po trzech latach masowych tortur i egzekucji wciąż nie udało im się w pełni złamać ukraińskiej ludności. A okupują wschodnie, niegdyś mocno proruskie, tereny. Im dalej na zachód tym będzie im ciężej. -
Przez slafec · Opublikowano
Kolejny raz pokazujesz, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Dalej brniesz w te twarde dowody z dredami u wikingów. Zapewne historycy twierdzą, że w tych kulturach przewijały się też osoby czarnoskóre, ale one Ci nie pasują do wyglądu nordyckiego. Dredy - jak najbardziej. Wybacz, taka niekonsekwencja jest śmieszna i nie mogłem się powstrzymać. Koniec offtopu z mojej strony. -
Jak najlepsze słuchawki bezprzewodowe z długim czasem pracy? - wybrałem HyperX Cloud Alpha Wireless.
Przez Pavel87 · Opublikowano
No właśnie, chyba trzeba kupić jakieś nauszniki na wymianę, bo moje mają już 3 lata i może faktycznie warto przejść na jakieś welurowe czy z gąbki. A co grzania się to tragedii nie ma, ale w lato na pewno da się to odczuć przy dłuższym siedzeniu. Co do HyperX NGenuity, ja używam ale głównie w grach. Ogólnie na profilu "gaming" z włączonym dtsx jest różnica, ale nie jakaś mocno odczuwalna względem standarowych ustawień.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi