Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje laptopa, którego będę mógł używać do pracy biurowej, word, internet, powerpoint. Jednocześnie będzie to laptop nieduży i mobilny. Głównie chciałbym iść w stronę Lenovo ThinkPadów X13 G1 bądź G2. Budżet na ten moment to około 1.5k natomiast wolałbym wydać jak najmniej. Znalazłem taki egzemplarz, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć czy warto iść jeszcze w te egzemplarze?

Link: https://allegro.pl/oferta/laptop-ultrabook-lenovo-thinkpad-x13-g1-ryzen-3-pro-4450u-8gb-256gb-ssd-lte-17334147002

Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może warto pomyśleć o zmianie , ja mam macbooka z appla , zamawiany  ze sprawdzonego sklepu lantre.pl w życiu nie wrócę juz na laptopa i tobie również polecam

Opublikowano

A co polecicie do pracy biurowej, głównie Word, Internet, PowerPoint, coś lekkiego i mobilnego, żeby dobrze sprawdził się w podróży i miał wytrzymałą baterie. Budżet to najlepiej coś koło 1.5k, wolałbym wydać jak najmniej, ale nadal zależy mi na solidnym sprzęcie w przyjemnej cenie. 

Jak to jest z tymi ładownymi na USB-C?

Opublikowano (edytowane)

Masz port który możesz wykorzystać jako przesył danych jak i ładowanie baterii ale to rozwiązanie jest beznadziejne... większa szansa na poważną usterkę laptopa w przypadku uszkodzenia takiego gniazda (zwarcie linii zasilania z linią danych).. 

Edytowane przez Send1N