Laptop do pracy biurowej, dobry ekran, głośniki, bateria i obudowa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Niższy profil fajnie wygląda przy niskim aucie (jakiś sportowy sedan itp.), ale SUV z niskim profilem to moim zdaniem wygląda komicznie i kojarzy mi się z tym Chevroletem: -
Przez rzymo · Opublikowano
Jeden moduł 4800 CL40, drugi 5600 CL46, razem do kupy robią tak jak niżej - lepiej chyba już nie będzie. A nad procesorem jeszcze pomyślę... -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Dokładnie tak jak mówisz. I to właściciel spłaca kredyt a nie nowy nabywca. Tak samo to wygląda przy przeniesieniu kredytu (co sam właśnie zrobiłem). Nowy bank wpłaca na moje konto z którego pobierana jest rata zgodnie z umową kredytową i ja w umowie jestem zobowiązany przeznaczyć środki na spłatę kredytu. W sumie nigdy nie spotkałem się z tym, że nowy bank przelewa bezpośrednio na rachunek kredytu hipotecznego w innym banku (ale mogę się mylić). I w sumie @Zasnie rozumiem Twojej reakcji do mojego postu. Przeszedłem przez taki proces, jestem w trakcie innego (zmiana banku), moi znajomi mieli z tym styczność też. -
Przez wallec · Opublikowano
Jak ktoś sprawdza w CEPIK i nie kupi przez wpis o zagrażaniu środkowisku i kolizji to tym bardziej nie kupi auta sprowadzanego, które nie ma historii w cepik. Niekture auta sprowadzane, mają historię w cepik. Nie chodzi o to czy wypadek, czy nie. Jeżeli auto używane ma taki wpis i niech to będzie pierdoła, ale niech ta pierdoła wymaga jakiejkolwiek ingerencji w blacharkę -> nie chcę takiego auta bo ten element/obszar zgnije i dodatkowo wpływa na problemy ze sprzedażą w przyszłości. -
Przez MrKetiw · Opublikowano
Jutro pokaz i gameplay, nie mogę się doczekać, ktoś wie o której godzinie ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi