Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny przypadek zdarza mi się czasami od czasu do czasu, że jak wyłączę komputer i wyłączę na zasilaczu wyłącznik to na następny dzień, jak włączę na zasilaczu i przycisk na obudowie to komputer się nie uruchamia na tej samej płycie i zasilaczu nie miałem wcześniej takich problemów z AMD 3100+GTX 1650 super AMD 5 3600+rtx 2060.

Opublikowano

Pewnie za którymś razem dopiero odpala? Jak masz jakiś lub od kogoś na podmianę to sprawdz inny zasilacz I jsk będzie na innym wszystko ok to swój oddaj na gwarancję jak ma a jak nie to zakup nowego

• Like 1
Opublikowano

Zdarza mi się tak może z raz co kilka miesięcy wczoraj miałem tak właśnie to zawsze mi pomaga wyłączenie przycisku na zasilaczu i trzymanie długo przycisku na odbudowie, a później, jak włączę na zasilaczu to późnej przycisk na odbudowie to już startuje normalnie trochę słabo, że ten zasilacz dał radę tylko niecałe 5 lat pracować, ale z tego, co wyczytałem to zazwyczaj tyle działają takie zasilacze do tego ciągle był obciążony bardziej wydajnym CPU i GPU jeszcze czytałem, że można zrobić test ze spinaczem innego zasilacza do testu nie posiadam.

Opublikowano

Po nazwie tematu wiedziałem że tutaj będzie ciekawie :rotfl:

36 minut temu, dawid8896 napisał(a):

ale z tego, co wyczytałem to zazwyczaj tyle działają takie zasilacze do tego ciągle był obciążony bardziej wydajnym CPU i GPU jeszcze czytałem, że można zrobić test ze spinaczem innego zasilacza do testu nie posiadam.

Źle czytałeś a spinacz zostaw w spokoju.

• Haha 2