Eltik 39 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Siema. Czy zetknal sie ktos z was z tym ze poprzez mediacretaiontool na niektorych pendrive sa bluescreen na plytach MSI pod AM5 a niektore pendrive dzialaja normalnie? Ja tak mialem teraz. 2 peny transcend + 2 peny goodram z bledem 0xc0000428 przy odpaleniu instalacji windows 10/11 a inny pen goodram dzialal dobrze. Na tych co maja blad zrobilem windowsa przez rufus i...dziala. Jakies pomysly?
MadDog 303 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Ja mam tą płytę i leciałem na jakimś pendrivie noname i zrobionym w MediaCreationTool i poszło bez problemu. Żadnych bluescreenów przy instalce. Edytowane 27 Marca przez MadDog
Calibra22 9 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia W dniu 26.03.2025 o 14:05, Eltik napisał(a): Siema. Czy zetknal sie ktos z was z tym ze poprzez mediacretaiontool na niektorych pendrive sa bluescreen na plytach MSI pod AM5 a niektore pendrive dzialaja normalnie? Ja tak mialem teraz. 2 peny transcend + 2 peny goodram z bledem 0xc0000428 przy odpaleniu instalacji windows 10/11 a inny pen goodram dzialal dobrze. Na tych co maja blad zrobilem windowsa przez rufus i...dziala. Jakies pomysly? Jak dla mnie świeży temat, dosłownie z wczoraj.
Eltik 39 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia hmmm pobieralem obraz z basewin.pl i robilem rufusem. dziala normalnie. przez media ni ch i ostatnio tak sie zrobilem ....wyczyscilem dyski wkladam pena odpalam a tu bluescreen. uratowalo mnie ze mam naped na usb i stara plyte oryginalna z windows 10 1703 wiec zainstalowalem
Rekomendowane odpowiedzi