Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] XFX SPEEDSTER MERC 310 AMD Radeon™ RX 7900 XT Black Edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Przywędrowałem tu z Pclaba, troche długa podróż ale w końcu.

Posiadam kartę graficzną XFX SPEEDSTER MERC 310 AMD Radeon™ RX 7900 XT Black Edition.

Moja sytuacja zmusza mnie do pozbycia się paru rzeczy, w tym niestety karty graficznej. Ogólnie miałbym cały komputer na spzedaż ale pozostałe komponenty juz dawno nie mają gwarancji więc dostałbym za nie grosze, także nie opłaca mi się ich sprzedawać.

Natomiast zanim wystawie ogłoszenie to chciałbym się was zapytać ile mogę liczyć za taką kartę. Kupiona rok temu, na początku 2024 roku. Jest w stanie idealnym, grałem sporadycznie. Oryginalny karton wraz ze wszystkim co daje producent. Zbliża sie okres w którym nie będę miał wogóle czasu na granie, więc najszybciej jest mi sprzedać właśnie to GPU. Mile widziane propozycje od was.

Tu link do oficjalnej strony producenta: XFX SPEEDSTER MERC 310 AMD Radeon™ RX 7900 XT Black Edition

Pozdrawiam

Łukasz

Opublikowano
Teraz, CryptTM napisał(a):

O fajnie. Proponuję 500 pln-ów :E

Miło że odpowiedziałeś na mój post;) Bardziej liczę na kwotę która obrazuje faktyczną wartość tej że karty. Wydaje mi się, że deklarowana przez Ciebie kwota 500zł jest ciut zaniżona :D

Opublikowano

@CryptTM Przeczytałem, ale zanim umieszczę pełne ogłoszenie ze zdjęciami, lub link do aukcji etc. chciałem zasięgnąć informacji za ile racjonalnie mógłbym wystawić tę kartę na sprzedaż. Ale jeśli jest to mocno nie zgodne z regulaminem to usunę wątek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• PS3: Niech tylko dadzą do tego GPU przynajmniej na poziomie xxxx i będzie ładnie śmigało... gry w natywnym 720p/60fps PS4: Niech tylko dadzą do tego GPU przynajmniej na poziomie xxxx i będzie ładnie śmigało... gry w natywnym 1080p/60fps PS5: Niech tylko dadzą do tego GPU przynajmniej na poziomie xxxx i będzie ładnie śmigało... gry w natywnym 1440p/60fps  
    • Zdaniem byłego ministra nie ma prawdziwych postępów, jeśli chodzi o rozmowy mające prowadzić do pokoju. "Nawet nie jesteśmy blisko prawdziwych rozmów o zakończeniu wojny. Trwają jakieś negocjacje, ktoś z kimś rozmawia. Ale z punktu widzenia bliskości zawieszenia broni jesteśmy tam, gdzie byliśmy w styczniu. Z punktu widzenia bliskości zakończenia wojny jesteśmy tam, gdzie byliśmy minionej jesieni" - wyraził przekonanie Kułeba, który stał na czele ukraińskiego resortu dyplomacji w latach 2020-2024.   https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-ukraina-nie-moze-wiecej-liczyc-na-usa-ostre-slowa-bylego-sze,nId,7955917     ...Ukraina nie ma możliwości przekonania Trumpa o tym, że ten się myli. Trump musi się sam o tym przekonać. Nie ma innej opcji. Wszystko co musi zrobić Ukraina, to sprawić, by Trump przedłożył Putinowi nieakceptowalny dla tego drugiego plan pokojowy. Wystarczy, że Putin go odrzuci, i Ukraińcy mogą przejść do drugiego etapu rozmów z Trumpem. Etapu pt.: "Widzisz, z Putinem się nie da dyskutować z pozycji marchewki, do niego trzeba z kijem". Kompletnie nieakceptowalnymi dla Putina są np. warunki, w których: 1) Ukraina pozostanie niepodległa, 2) Ukraina będzie się mogła nieskrępowanie zbroić. 3) Ukraina otrzyma gwarancje bezp. choćby tylko z Europy 4) Ukraina dołączy do jakiejkolwiek zachodniej organizacji międzynarodowej, choćby tylko do UE. W propozycji pokojowej Trumpa, wszystkie cztery warunki zostały zawarte. Oczywistym jest, że Putin tych warunków nie przyjmie. Co najwyżej, będzie mnożył zastrzeżenia i komplikacje, co otworzyłoby drogę do ukraińskich zastrzeżeń i komplikacji do zastrzeżeń rosyjskich. Więc nawet wstępnie prezentowana ukraińska gotowość do pokoju, później - w razie potrzeby - mogłaby zostać "rozmyta". To co Ukraina powinna zrobić, to przerzucić piłkę - odpowiedzialność za powodzenie/zerwanie negocjacji - na Rosję. Warunki dla Ukrainy w propozycji Trumpa może nie są idealne, ale nie są też katastrofalne. A już kompletnie są bez znaczenia w perspektywie tego, że Putin otrzymałby takie, których nie przełknie i to bez żadnego "ale". Powtórzmy. Ukraińskim priorytetem trwającego obecnie procesu dyplomatycznego nie jest wynegocjowanie trwałego dealu z Rosją - bo tego Putin nie chce na akceptowalnych dla Ukrainy warunkach - tylko przekonanie USA do wywierania presji na Rosję i zwiększenia pomocy dla Ukrainy. TO JEST KLUCZ, A STAWKĄ JEST POKONANIE ROSJI - w rozumieniu neutralizacji zagrożenia z jej strony na dekadę lub dłużej - CZEGO BEZ USA NIE DA SIĘ ZROBIĆ.....    
    • ale tez trzeba przyznac, ze koncerny maja chore marże. i nim wyzszy model tym marza wieksza.    to samo jest z rowerami, najwyzsze rowery kosztuja 50k+. tam jest chora marza, najlepszy rower nie jest tak skomplikowany jak skuter. 
    • No w dupę...      https://youtu.be/NIseO30RIZc?si=4-bWoq8BBzYEnEaI
    • Wylizany jak wylizany. Ale to, że Duda miałby lepszy wynik od Batyra i znów pokonał Rafauka jest całkiem prawdopodobne.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...