Gigabyte Aorus M28U Gaming Monitor -Box -->28" 4K HDMI 2.1 >>>X-KOM, FV, GWAR. do 02.'26
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Mało sensowny wybór karty, staroc bez wsparcia DLSS. Za 6 stówek można dorwać RTX 3060, kartę o podobnej wydajności ale bardziej współczesna. -
Przez Mpro · Opublikowano
Nic nie wypłynie, to że nazwano to żel nie znaczy, że jest żelem ten "żel" ma konsystencję jak pasta do procesora, tylko jest jeszcze bardziej gęste -
Przez LeBomB · Opublikowano
@nozownikzberlina lata 80 i 90. Ale nie rozumiesz totalnie co chcę Ci przekazać. To że były wyzywane, odtrącane przez pewne grupy tak było i będzie. Tylko napisałem ci wyraźnie, że mimo wszystko takie dzieciaki potrafiły znaleźć sobie inne grupy w których pasowały. Ponadto wracało się do domu i człowiek się od tego w pewnym zakresie odcinał. Teraz te grupy przeniosły się do socjalmediów, gdzie agresorzy mogą atakować inne dzieci cały czas. Dodatkowo jak tylko takiemu dziecku zablokujesz socjalmedia, to będzie wykluczone już całkowicie z budowania pewnych relacji wśród rówieśników, bo to też przeniosło się do socjalmediów. Dlatego blokada socjalmediów na poziomie ogólnym to rozsądne rozwiązanie, zmuszające do zmian. -
Przez Gret · Opublikowano
@Tomasz Niechaj tutaj masz opis https://www.samochodyhybrydowe.honda.pl/how#tech, co prawda bez konkretnych wartości ale jednak tryb spalinowy jest dedykowany do wysokich prędkości. Odnośnie obrazka u góry niby wynika że koła napędza spalinówka ale ja tam instrukcji do tego nie czytałem. -
Przez Send1N · Opublikowano
Bardziej to termopady sklejają chłodzenie niż sama pasta
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi