Podoba mi się, jak wrogowie często zmieniają timing ataków, a twórcy świetnie się tym bawili. Na przykład trzy pierwsze ataki są takie same, ale w środku lub na końcu pojawia się inny, gdzie przeciwnik dłużej się zamachuje albo spowalnia. Często dawałem się na to nabrać.
Prawdopodobieństwo prawdopodobieństwem, ale czasem zdarzają się rzeczy nieprawdopodobne i tyle. Znacie przypadek pana Billa Morgana?
https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Morgan_lottery_win
@AndrzejTrg powinno się ich obciążać wszystkimi kosztami, czyli kosztami całej akcji, kosztami naprawy nawierzchni oraz publicznie podawać ile ich akcja wygenerowała dodatkowych emisji.
Wymieniłem kilka z pamięci, aktualnie nie mam gogli VR i nie śledzę na bieżąco premier. Z kwietniowych/majowych nowości (sugerując się recenzjami) to na pewno Ghost Town i The Midnight Walk są warte ogrania.
Tak wygląda rynek gier singleplayer. Poszczególne tytuły są fajne na chwilę, później trzeba szukać następnego.
Lech akurat w swoim DNA ma gen przegrywu, natomiast śmiem twierdzić, że po wynikach z ostatniej kolejki, Kolejorz tego nie wypuści.
Gdyby był wczoraj remis na Legii i jeden strzał zamieniony na gola nie wszedł, to powiedziałbym, że wszystko możliwe ze wskazaniem na klub z kurnikiem, a tak Raków musi się obejść smakiem .
Rekomendowane odpowiedzi