kacpi278 26 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Cześć tak jak w temacie- mój pc działa normalnie ,wszystko śmiga ale jeśli czasem zamiast wyłączyć pc dam "uśpij" to potem przy próbie załączenia go mam czarny obraz na monitorze... (pc rusza ,wentyle się kręcą ,rgb świeci ,żadna dioda ostrzegawcza na mobo nie świeci) Windows 11 ryzen 9800x3d MOBO: B650E AORUS ELITE X AX ICE ram: Lancer Blade, DDR5, 32 GB, 6000MHz, CL30 gpu rx 9070xt ktoś ma jakiś pomysł?
Send1N 4 207 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Na 99% problem ze sterownikiem od amd, myślałem że w 2025 już nikogo to nie spotyka bo temat stary jak świat być może jest to zależne od modelu monitora w "wyszukaj" na pasku wpisz "ustawienia ekranu blokady" i odznacz "pokaż obraz tła ekranu blokady na ekranie logowania" + wyłącz ULPS Po tych czynnościach zrestartuj system. 1
kacpi278 26 Opublikowano 25 Kwietnia Autor Opublikowano 25 Kwietnia 14 godzin temu, Send1N napisał(a): Na 99% problem ze sterownikiem od amd, myślałem że w 2025 już nikogo to nie spotyka bo temat stary jak świat być może jest to zależne od modelu monitora w "wyszukaj" na pasku wpisz "ustawienia ekranu blokady" i odznacz "pokaż obraz tła ekranu blokady na ekranie logowania" + wyłącz ULPS Po tych czynnościach zrestartuj system. pomogło dziękuje ! ! może w takim razie doradzisz jeszcze > jak już uśpię pc to dowolny klawisz na klawiaturze wybudza go... niby spoko opcja ale kot łazi i załącza pc w nieodpowiednim momencie...
Send1N 4 207 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Znajdź w biosie opcje wake on "USB device" i ją wyłącz wtedy wybudzać pc będziesz mógł tylko przyciskiem na obudowie.
Rekomendowane odpowiedzi