Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

tak jak w temacie- mój pc działa normalnie ,wszystko śmiga ale jeśli czasem zamiast wyłączyć pc dam "uśpij" to potem przy próbie załączenia go mam czarny obraz na monitorze... (pc rusza ,wentyle się kręcą ,rgb świeci ,żadna dioda ostrzegawcza na mobo nie świeci)

Windows 11
ryzen 9800x3d

MOBO: B650E AORUS ELITE X AX ICE

ram: Lancer Blade, DDR5, 32 GB, 6000MHz, CL30

gpu rx 9070xt

ktoś ma jakiś pomysł?

Opublikowano

Na 99% problem ze sterownikiem od amd, myślałem że w 2025 już nikogo to nie spotyka bo temat stary jak świat :E być może jest to zależne od modelu monitora :hmm: w "wyszukaj" na pasku wpisz "ustawienia ekranu blokady" i odznacz "pokaż obraz tła ekranu blokady na ekranie logowania" + wyłącz ULPS 

Po tych czynnościach zrestartuj system.

• Like 1
Opublikowano
14 godzin temu, Send1N napisał(a):

Na 99% problem ze sterownikiem od amd, myślałem że w 2025 już nikogo to nie spotyka bo temat stary jak świat :E być może jest to zależne od modelu monitora :hmm: w "wyszukaj" na pasku wpisz "ustawienia ekranu blokady" i odznacz "pokaż obraz tła ekranu blokady na ekranie logowania" + wyłącz ULPS 

Po tych czynnościach zrestartuj system.

pomogło dziękuje ! !

może w takim razie doradzisz jeszcze > jak już uśpię pc to dowolny klawisz na klawiaturze wybudza go... niby spoko opcja ale kot łazi i załącza pc w nieodpowiednim momencie...