NUMPAD bezprzewodowy EPOMAKER CIDOO V21
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Wracając do tematu jedna z nowych płyt od MSI. Tanio to już było więc bez głupich docinek. Mnie się bardzo podoba, MSI kurde fajne rzeczy ostatnio robi -
Przez Katystopej · Opublikowano
Dokładnie jak Berg napisał, EV to nowe lub prawie nowe auta, spaliny to wszystko co jeździ - palą się zarówno nowe jak i 30 letnie wyeksploatowane gruzy. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Ekonomicznie to będzie trudne takie wyciąganie z firm jeszcze przy tej demografii. Zanim powstanie pierwsza elektrownia atomowa to będziemy mieć wielki kryzys demograficzny albo cos sie wydarzy wcześniej. Trzeba też trochę brać pod uwagę populizm bo skutki ekonomiczne swoje a słupki poparcia swoje. Skoro większość wyborców pisu i konf chce powrotu zasadniczej i amerykanie będą naciskać bo mogą olać ekonomię a co będzie później. I tak nikt nie patrzy dalej niż za 5 lat. Ten kraj to jedzie na ścianę podobnie jak inne ale inny starają się hamować i łagodzić skutki zderzenia a Polska dodaje gazu. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Wiesz co Ci powiem, że całkiem możliwe, ale ja już od czasów win 7 tak robię, problemów nie mam i się przyzwyczaiłem 🙂
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi