malina 0 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Jak w tytule. Poleci ktoś dobry ekran OLED do 3k? Na co powinno się zwracać uwagę przy zakupie. Będę przesiadał się z laptopa IPS 60hz. Warto te OLED kupować czy nie ma sensu? Czytałem że niektórzy widzą problemy z czcionka i ich czasem głową boli od używania. Ekran chciałbym do gier 2k, 144+hz. Póki co patrzyłem na model MSI MAG 271QPX QD-OLED E2
ODIN85 3 507 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz . Bierz śmiało
MadDog 303 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Jak masz 3tyś to już można wersję 360Hz wziąć. Mam akurat MSI MAG 271QPX QD-OLED E2. Monitor ogólnie ok ale ma swoje wady. Spory VRR Flicker, delikatna powłoka antyrefleksyjna i wbudowany zasilacz. Niektórzy narzekają na brzęczące cewki jak monitor jest w trybie standby. Ale jak chcesz wydać jak najmniej to ten model spoko. Zwłaszcza jak MSI wrzuca jakieś promki jak ostatnio np MH: Wilds+Shout out W podobnej cenie masz jeszcze Gigabyte-aorus-FO27Q2 lub wersję 360Hz FO27Q3
galakty 3 347 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Flicker i delikatna powłoka to praktycznie każdy QD-OLED mają Za to wbudowany zasilacz to u mnie też byłaby wada.
x-kom 281 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) Cześć @malina, od siebie polecam Ci sprawdzić LG UltraGear 27GS95QE-B OLED za 2 999 zł. Sporym plusem jest 2 letnia gwarancja na wypalenie oraz NVIDIA® G-SYNC®. Edytowane 29 Kwietnia przez x-kom
Darkelf 1 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Panowie sorrka że tak tutaj podłącze się pod temat by nie tworzyć już nowego i jakby cenę podciągnąć pod 4000 zł to nadal MSI czy może Asus
Darkelf 1 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 7 godzin temu, Mar_s napisał(a): Kolego, reflinki to nie tutaj. A co to reflinki?
kamilos69 317 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Taki śmieszny link na którym ludzie zarabiają piniądze.
Rekomendowane odpowiedzi