Komputer dla mojej cudownej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Ostatnie dobrze brzmiące R4 to chyba I20n, naprawdę szacun. W sumie nawet mój 1.4 T-GDI jest fajny, potrafi na zimnym strzelić z wydechu, w hali garażowej testowałem i moja narzeczona w szoku była, myślała że silnik się zepsuł Nowsze 1.5 i 1.6 już tego nie mają. Tylko kiedyś miałeś np. VR6, V6, V8 - z fajnym wydechem brzmiały. I wolałbym fajne V8 od elektryka, ale dzisiaj V8 nie uświadczysz w "cywilnym" aucie. Bezjajeczne R4 przegrywa z EV. Mi tak naprawdę tylko zasięgu brakuje w EV (pomijając może cenę), bo doładować się można pod domem/sklepem robiąc zakupy, ale dopóki mi nie zrobi 400-500 km trasą szybkiego ruchu to zlewam. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Ja, bo nie lubię niestabilności obrazu, ale dlatego gra się bez RT. Na szczęście niewiele scen rzuca się w oczy, więc nie wyłączę. Przy ponownych przejściach na pewno grałbym bez RT, choćby dla mniejszego ciepła wydalanego przez GPU, ale wątpię bym kiedyś miał chęci... Skończy jako benchmark silnika Capcomu. Może ktoś już wrzucał... U mnie zostaje jeszcze zapas Vramu, choć czasem dobija blisko granicy, ale to pewnie alokacja. RT normal / High nie przekracza u mnie 8GB Vramu z ich ustawieniami w 1440p DLSS Q. Może zrobię speedrun do ruin w tych 2 godzinach. Względem PS5 traci się tylko Mesh Quality, ale ponoć różnica jest bardzo mała i widoczna przy wpatrywaniu się. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Oj, ale ja nie oceniam absolutnie. Zdaję sobie sprawę z tego, że bez naprawdę dobrych zarobków albo majątku rodzinnego to jedyny sposób na posiadanie nieruchomości Generalnie należy żyć, a nie odkładać tylko bo odłożyłbyś na mieszkanie po 50-tce, a wtedy to się nie będzie chciało przeprowadzać -
Przez galakty · Opublikowano
Niestety już nie ma, jest zniżka ileś tam groszy. Na diesla chyba dalej jest w czwartki i niedziele. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Nie wiem i nie chce mi się sprawdzać. Link: https://grajpopolsku.pl/forum/download/file.php?id=6146
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi