Tornado3 327 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Widocznie nie ma go na liście u mnie to wygląda tak:
maras2574 890 Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja Ok, jak nie zapomnę Intenso z roboty to sprawdzę. Ale dziwne że nie pokazuje info o SSD które mam w kompie Przecież np Crucial MX to raczej popularny dysk, tak samo jak Micron1300 Te odpalam poprzez smi_flash_id_ata.exe Wracając do Intenso, mam pewnie tak samo
Send1N 4 162 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja @maras2574 u mnie też smi_flash nie odczytuje żadnego z trzech dysków z sygnatury (w tym właśnie mx500) 1
maras2574 890 Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja A dyski raczej popularne Albo coś źle robimy
Send1N 4 162 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja No nie wiem sprawdzałem z ciekawości dzisiaj na win 11 jak i na win10 odpalane normalnie, odpalane jako admin, ze zgodnością z innym systemem itp i efekt taki sam
Tornado3 327 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja @Send1N nie mam pojęcia czemu to nie działa, ale w sieci są fotki z danymi tego MX500 1
Kaleron 4 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja "Puste" SSDki przy włączonej funkcji TRIM zawsze testują się szybko i ładnie, bo wtedy nie ma potrzeby fizycznego odczytywania zawartości. To eliminuje możliwość wychwycenia faktycznie występujących fizycznych problemów, jakie w praktycznym użytkowaniu przekładają się na wydajność nośnika. "Zapełnienie" w 25 % spowoduje, że te 25 % przetestuje się fizycznie, ale reszta już "wirtualnie". Tak, że pomysł sam w sobie nie jest zły, ale trochę niewystarczający.
Rekomendowane odpowiedzi