Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę na portal przez zakładkę

cQ8sgo5.png

Zamiast portalu wchodzi niezalogowane forum (chociaż zawsze klikam zapamiętaj)

cG4lQn4.png

W tym momencie mogę kliknąć zaloguj i zostanę na forum (zalogowany)

T6g17Q7.png

albo kliknąć ponownie zakładkę i wchodzi portal (zalogowany!?)

9Y2i5bW.png

Dzieje się tak nie za każdym razem, ale często. Sprawdzane na paru komputerach.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Powiem Ci ze bardziej myślałem nad Corsairem, znalazłem ciekawą opcję: https://amzn.eu/d/f7GE8CH 650W i cena spoko. Ewentualnie RMX 750W, też do 600zł będzie.   
    • Ogólnie spoko, jednakże chyba też uczą się na własnych błędach (mam nadzieję) i powinni to zrobić jeżeli już będą coś mieli, jak będzie chociaż jakaś delikatna pewność co do jakości i terminu realizacji. U mnie bardzo podobnie. Wtedy bym pewnie ograł na "Youtube" dla samej fabuły, tudzież posiłkował się jakimś modem  chociaż faktycznie walka w Wieśku 3 była mocno średnia, na szczęście są mody, którymi można to zmienić
    • Redzi wspominają, że chcą zapewnić wyzwanie graczom szukającym wyzwań, ale jeśli ktoś gra głównie dla fabuły też nie będzie zawiedziony. Dalsza część wypowiedzi Kalemby. Teoretycznie dla każdego coś miłego.   
    • Proponuję zmienić nazwę tematu na Wiedźmin 4: Sezon Gównoburz Wiedźminy zawsze oferowały wybór poziomu trudności i głupio jest zakładać, że teraz będzie inaczej. Problem był taki, że nawet na Drodze ku zagładzie gra była za prosta, ja jakimś wybitnym graczem nie jestem, a miałem problem tylko na Ropuszce, nawet odpalając wszystkie cienie Olgierda na raz w koszmarze Iris przez nieopatrzność, przeszedłem tę walkę. Też z odsłony na odsłonę walka w Wieśkach ewoluowała i mają doświadczenie z C2077, który pod względem gameplay chyba stoi najlepiej, więc pewnie coś ugotują przyjaznego dla graczy, pytanie czy będzie wyzwanie.   Jeszcze w sprawie Ciri, ona mówi o sobie tam jako wiedźminka, ale też inni o niej tak myślą, jak Vysogota z Corvo: Triss: Więc "honorowy" tytuł wiedźmina może sobie posiadać, zwłaszcza że Wiedźmin 3 może się tak zakończyć. Jednak ja dalej nie kupuję tego, że ona przeszła mutacje, jedno to że CDP tworzy własną historię i nie musi się trzymać kurczowo tego co Sapko napisał, ale inną rzeczą jest to że zaprzeczają własnemu kanonowi. W Magu-Renegacie (pierwszym dodatku do samodzielnego Gwinta) sam Alzur dochodzi do wniosku, że kobieta nie może znieść substancji i mutagenów koniecznych do zostania mutantem (z wiki Alzur).  
    • Tylko betonowe złoto, wchodz teraz bo będzie tylko drożej.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...