Problem z Android Auto
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
To chyba tylko ty tak pomyslisz bo nornalny uzytkownik czyta ze zrozumieniem i potrafi odroznic od tego, ze to nie jest apu patrzac na spec, no ale twoja blyskotliwosc to jak zwykle poziom zero i szukanie problemu tam gdzie go nie ma -
Przez drex1 · Opublikowano
czytać umiesz? pisze o bezpośrednich atakach na zachód, a nie prowadzonych wojnach z kimś innym. Oni wtedy tak jak brałnopodobni mówili "to nie nasze wojny". -
Przez j4z · Opublikowano
Nie pamiętam nazw, ale według mnie poziomy można sklasyfikować tak: easy, medium. Taki leszcz, jak ja, nie ma lekko na medium. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Sony to już chybaby Soynut https://youtu.be/YhUiptupV7A?si=Z7ku8zo_b0TFcnDi -
Przez Fatality · Opublikowano
Jak się zaświeci wcześniej czerwone to u 99% ludzi raczej zadziała jakaś pamięć mięśniowa. Widzę z obserwacji, że ludzie się stosują. Czerwone światło na sygnalizatorze to chyba mniejszy szok dla tych "kierowców" niż w momencie gdy jadą a tu się opuszcza rogatka (wiem, że wcześniej miga sygnalizator naprzemiennie z czerwonym światłem, ale oni nie widzą) Po prostu działa to jako dodatkowy zakaz wjazdu. Ale kto chce wjechać to takie światło nie pomoże. Ale nie pomoże też bandat 1mln zł. I tak wjadą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi