Phoenix. 4 730 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października Tylko ultimate, poprzedni był w niższym abonamencie ale się skończyło.
userKAMIL 857 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października (edytowane) Jesteś tego pewien? Bo ''PC Gamepass'' jest czwartą opcją do wyboru i nigdzie nie znalazłem potwierdzenia jak tam to wygląda. Chat gpt niby mi potwierdza, że tam jest. Edytowane 3 Października przez userKAMIL
Phoenix. 4 730 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października (edytowane) A czytales wczorajsze wiesci nt Game pass?? Day One gry tylko w ultimate. Edytowane 3 Października przez Phoenix.
userKAMIL 857 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października (edytowane) No nie wiem z tego wynika, że pc gamepass też normalnie ma. Kod do bety na steam: 4543Y-KMRAR-MXGLK Tu też nie ma info aby COD był wykluczony. Edytowane 3 Października przez userKAMIL
Phoenix. 4 730 Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października Ale nie dotyczy to coda "To bardzo istotny szczegół, który wielu graczy mogło przeoczyć. Adnotacja pojawiła się jedynie w kilku miejscach, między innymi w mediach społecznościowych Xbox Game Pass, gdzie w stopce obrazka dodano drobny zapis: „*Excludes Call of Duty titles. **Requires Game Pass Ultimate”. Tymczasem spora część graczy zakładała, że nowa odsłona serii, jak inne premiery „Day One”, trafi także do niższych progów subskrypcji."
Kadajo 7 414 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października To jest faktycznie niejasne, bo nigdzie nie ma konkretnie informacji o wykluczeniu PC Pass... Jest wyraźne info, że do "day one" na konsoli potrzebujesz Ultimate Za to z PC Pass też jest info, że ma gry "day one". Wygląda na to ze chyba tylko konsolowcy są na razie poszkodowani a PCMR nie chcą denerwować, jeszcze
Phoenix. 4 730 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): To jest faktycznie niejasne, bo nigdzie nie ma konkretnie informacji o wykluczeniu PC Pass... Jak nie ma jak masz 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Za to z PC Pass też jest info, że ma gry "day one". Ma ale nie coda
Kadajo 7 414 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października A dobra, teraz widzę. Masz racje.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października Nawet na tym filmie o tym mówi, premium to gry day one i nowości do roku od wydania i później wchodzi ultimate i black ops 7 😂 Do coda totalnie nie opłaca się kupować abo bo za 250zl idzie kupić fulla czyli 2,5 abonamentu ultimate i mamy grę cały rok. Stracili przychody dodając coda do Game passa wiec dali tylo do najdroższego abo.
Kadajo 7 414 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października Ładnie załatwili abonamenciarzy.
oldfashioned 469 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października W dniu 3.10.2025 o 07:58, Phoenix. napisał(a): Niestety wydajność gry jest kiepska, chodzi gorzej i wygląda gorzej niż bf6 a do tego mam mniej fps niż na dużej mapie w warzone ze 150graczmi. Przeinstalowalem stery i zrobilem male oc gpu / cpu i gra juz chodzi bez dramatu. bylo: 5k2k wszystko extreme, dlss performance 110 avg, low ~90. jest 5k2k wszystko extreme, dlss balanced 170 avg, low ~110. 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października To i tak nadal lipa, ja w takim MWIII mam 300fps na tych samych nastawach
prystek 124 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października 7 minut temu, ODIN85 napisał(a): I co lepsze od Bf6? jak moze być lepszy jak to ten sam kotlet dla niewyżytych przedszkolaków niezmieniający sie od 10 lat znaczy kupa
ODIN85 3 502 Opublikowano 4 Października Autor Opublikowano 4 Października Jak ciągle to samo to znaczy że gracze tego oczekują.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października 30 minut temu, ODIN85 napisał(a): I co lepsze od Bf6?
userKAMIL 857 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października (edytowane) Ale to nie dotyczy czasem tych planów Essential i Premium? Bo PC jest 4 opcją subskrypcji i ja tego tam nie widzę w bezpośrednim odniesieniu do GP PC. Nawet na ich oficjalnej stronie jest info ze aby grać w Coda trzeba Ultimate lub PC gamepass. Edytowane 4 Października przez userKAMIL
Kadajo 7 414 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października Przeczytaj uważnie, w tych planach tez jest ujęty PC 1
userKAMIL 857 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): I co lepsze od Bf6? Dla mnie jak najbardziej. Tutaj jednak jest to mocno zręcznościowe. To odbijanie od ściany tez fajne możliwości teraz daje. B6 mi osobiście nie siadł wolę jednak te mniejsze mapy z CODa i szybszą akcje. No i te dźwięki czy nawet markery po trafieniu/śmierci lepsze tutaj są. Batka wezmę żeby ten miesiąc pograć tylko do premiery COD. Edytowane 4 Października przez userKAMIL 1
Kadajo 7 414 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października Nie wierze ze to napisze ale jakiś ślamazarny ten COD się wydaje, jakby w smole się poruszało Do czego to doszło, COD wolniejszy od BF'a
Phoenix. 4 730 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października To dobrze ze ci sie wydaje bo nie nie jest slamazarny, a omnimovment jest bardziej smooth i responsywny, usunieto po prostu sprint taktyczny
userKAMIL 857 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października (edytowane) 46 minut temu, Phoenix. napisał(a): usunieto po prostu sprint taktyczny Jest w perkach do wyboru. Dynamika samej rozgrywki jest nieporównywalnie szybsza i bardziej responsywna niż to co mamy w B6. Edytowane 4 Października przez userKAMIL
oldfashioned 469 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października BF6 jest bardziej skillowy pod kątem kontroli recoilu, przynajmniej takie mam wrażenia po betach. Tutaj recoilu nie doświadczmy, za to pełno flickowania i switchow. Co kto lubi. Ja osobiście dobrze sie czuje we flickach wiec mam fun w codach, no ale te wall jumpy 24/7 to nie moja bajka. bf6 recoil/positioning bo7 flicking/parkour
Phoenix. 4 730 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października 2 minuty temu, oldfashioned napisał(a): BF6 jest bardziej skillowy pod kątem kontroli recoilu Nie nie jest i nie bedzie, jak wylewelujesz bron z dodatkami to bedzie no recoil 3 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Tutaj recoilu nie doświadczmy, za to pełno flickowania i switchow. To jest bzdura, bron bez dodatkow i kontrolowania recoila jak wcisniesz spust to skonczysz na suficie zygzakiem, widac ze masz zerowe pojecie o tej grze najwazniejsze, zeby w kazdej z gier dodatkami pozbyc sie poziomego rrecoil bo pionowy latwo kontrolowac.
userKAMIL 857 Opublikowano 4 Października Opublikowano 4 Października 6 minut temu, oldfashioned napisał(a): Tutaj recoilu nie doświadczmy Co? XD Przecież cała zabawa polega na umiejętnym dobieraniu dodatków aby go zniwelować. 7 minut temu, oldfashioned napisał(a): no ale te wall jumpy 24/7 to nie moja bajka. Osobiście uważam, że dodanie tego to strzał w 10! Dodaje to nowe możliwości i jednocześnie jest bardzo responsywne. Można nawet od dwóch ścian się odbijać jedna po drugiej.
Rekomendowane odpowiedzi