Upgrade komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez twist255 · Opublikowano
Hej, Chciałbym zmodernizować swój stary komputer i mam do Was kilka pytań. Czy poza dyskiem, obudową i ewentualnie zasilaczem coś z obecnego zestawu nadaje się jeszcze do wykorzystania, czy raczej powinienem celować w wymianę większości podzespołów? Komputera używam wyłącznie do grania w CS2. Nie zależy mi na bardzo mocnym upgradzie — chciałbym po prostu utrzymywać stabilne 200+ FPS. Rozważam wymianę procesora, płyty głównej i pamięci RAM, a pozostawienie obecnej karty graficznej. Czy takie rozwiązanie ma sens, czy bottleneck ze strony GPU będzie zbyt duży? Budżet jest orientacyjny — w razie potrzeby mogę wydać trochę więcej, ale zależy mi na możliwie najbardziej opłacalnym rozwiązaniu. Z góry dzięki za pomoc! Crucial 16GB (2x8GB) 2666MHz CL16 MSI GeForce RTX 2060 VENTUS OC 6GB Obudowa SilentiumPC Regnum RG4TF Zasilacz SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W Procesor Intel Core i5-9400F Płyta główna MSI B360M BAZOOKA Crucial 250GB 2,5" SATA SSD MX500 -
Przez Coffee Banan · Opublikowano
Witam! Sprzedam laptop hiszpańskiej firmy PcCom model Revolt. Specyfikacja: intel Core i7-13700HX, grafika RTX 4070 140W, 17,3" FHD 144Hz, 2x 8GB DDR5 (max 64GB), 1TB m.2 pcie 4.0 + drugi slot wolny, WiFi 6 + BT, zasilacz 280W, podświetlana klawiatura, brak systemu; drivery od producenta na płycie + na stronie www producenta razem z softem "Control Center" do zmiany ustawień lapka (zmiana również obrotów osobno od cpu oraz gpu) pod windowsem. Laptop kupiłem na Amazonie.de /wysyłka i sprzedaż Amazon EU/ jako Outlet po zwrocie -stan idealny ---> w dniu 08.02.2026r. Posiadam oryginalny karton producenta. CENA: 3990 zł razem z KW.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi