RTX 5080 Ventus krzywy radiator chłodzenia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Pamiętam raz taką wigilię jak jeszcze żył mój tata. Osoba mocno wierząca, ale i mocno ogarnięta w tych sprawach. I brat był z dziewczyną, która nie była Katoliczką i na czas modlitwy tata tak ładnie powiedział, że osoby wierzące żeby się pomodliły, a te niewierzące pomyślały jakieś dobre słowo o tych których kochają. -
Przez Stjepan · Opublikowano
https://www.morele.net/pamiec-g-skill-aegis-ddr4-32-gb-3200mhz-cl16-f4-3200c16d-32gis-6415020/ Na morelowym sklepie już ponad 1000. -
Przez kubikolos · Opublikowano
a dlaczego mialbym nie inwestowac nigdzie? jaki to ma zwiazek z gpw? kazdy to sie wybawi na gpw przechodzi na US zeby zaczac prawdziwie zarabiac, standardowa sciezka wykopowego inwestora GPW potrafi przez 10 lat iść boczniakiem, a na US wchodzisz i wystarczy IQ 5+ -
Przez Dimazz · Opublikowano
PoE2 to gra która jeszcze nie wyszła. Jest w fazie wczesnego dostępu. Ja nie lubię tego typu gier gdzie muszę robić za testera a przy bugach lub brakach twórcy zasłaniają się wczesnym dostępem. Raz mi się zdarzyło kupić grę wczesny dostęp. PUBG. POE 2 ma być za darmo ale chyba nie w 2026 POE1 było przełomem. Rozwijało koncepcję diablo z dużym wsparciem i dodawaniem nowego kontentu. Gra była darmowa z nienachalnymi mikropłatnościami. PoE2 to już typowe żerowanie. Wczesny dostęp płatny a kiedyś może gra będzie za darmo. W premierowej wersji na pewno będzie możliwość pominięcia a że to wczesny dostęp..
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi