Komputer do 3440x1440
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
to sa tylko twoje (slabe) wyobrazenia miales dodac do ignorowanych, po co klamales? wyglada to slabo mi kosciol lata wiesz kolo czego ja napisalem do tamtego goscia tylko dlatego ze to znany obronca islamu wiec bez mial problem z kilkoma kwestiami XDDDDDDDDDD -
Przez galakty · Opublikowano
ROZUMIEM ale nie można porównywać do starych generacji. Raz dany producent czy model są dobre, potem gorsze. W sumie MSI Gaming Trio jest niewiele droższy od Gaming. -
Przez Doamdor · Opublikowano
RTX 5070 Ti Vanguard stock 300W, a OC 350W, w grach wychodziła różnica kilkanaście %. -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Ja tam filc mam i też lipa. Zapewne pomaga w dużym stopniu, ale i tak się woda skrapla. Filc mokry, wilgotność duża i czuć to zaraz po wejściu do blaszaka. Generalnie kolejny raz już bym nie chciał tego typu garażu. Ojciec x lat temu zrobił sobie z płyt betonowych i tam jednak takich problemów nie ma. Jest dach, jest najtańsza folia i warunki dużo fajniejsze niż w blaszaku. Niedawno się zastanawiałem nad czymś z płyt warstwowych, ale kurde... Trochę tej kasy wychodzi jak się zliczy wszystko.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi