Assassin's Creed Mirage
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez mod255_77 · Opublikowano
Jak w tytule Koniecznie w zestawie z obudową. Budżet do ustalenia. -
Przez SeveN797 · Opublikowano
O 2k można myśleć dopiero po wymianie grafiki, a teraz chciałem po prostu tani upgrade do paru competitive gierek w które gram i wiem że wyciągnę w nich +144 klatek Oprócz tego gram też w fabularne singleplayer gdzie człowiek bardziej delektuje się grafiką a nie odświeżaniem, więc tam pewnie nie wykorzystam większego odświeżania, ale za to 24,5 cala możliwe że trochę wpłynie na odczucia Tak więc powinien być upgrade zarówno jeśli chodzi o competitive multi jak i fabularne singleplayer, tak jak chciałem. -
Przez Kanzu · Opublikowano
U mnie kwestia tego, że mam stanowisko przy oknie. Wrzucając jakiegoś kloca na blat nie mógłbym go otworzyć. Zależy. Mam biurko 160x80. Podstawa monitora dodaje z tyłu jakieś 15cm. Teraz mam oczy 90cm od niego używając M+K. TV jest płaski z tyłu, więc po dosunięciu pod ścianę miałbym podobną odległość. Chciałem brać C3 kiedyś, ale wyszły te nowe oledy i wolałem coś z większym odświeżaniem pod cs'a i coda. Szkoda zachodu Wolę grać na klawie a w planach i tak miałem na ścianę obok coś większego wrzucić. -
Przez azgan · Opublikowano
Dla mnie to jest dramat w tego typu grze brak czerni to jakaś pomyłka. Fatalnie to wygląda na OLEDzie aż zęby bolą. Tego typu tyuły powinny błyszczeć pod tym gzględem. -
Przez wallec · Opublikowano
Jak masz 25k i tempy 77 to tak zostaw i ciupaj w gierki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi