Phoenix. 3 109 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Gierke mozna odebrac za friko Have Fun! https://lowcygier.pl/darmowe/assassins-creed-mirage-na-pc-za-darmo-od-intela-wystarczy-zapisac-sie-do-newslettera/ 1 1
AndrzejTrg 1 884 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) i to jest dobra cena za Assasina i można sobie wybrać spośród kilku gier Nightingale, Remnant: From the Ashes oraz Total War: Warhammer III. W Treść skopiowano z Lowcygier.pl śród dostępnych opcji jest też półroczny abonament Ubisoft+ Classics. Edytowane 17 Czerwca przez AndrzejTrg 1
ODIN85 2 592 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Gierke mozna odebrac za friko Have Fun! https://lowcygier.pl/darmowe/assassins-creed-mirage-na-pc-za-darmo-od-intela-wystarczy-zapisac-sie-do-newslettera/ Cena adekwatna do tego co oferuje gra 1
caleb59 910 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Chyba jakiś scam albo już nie działa bo owszem dostałem powiadomienie o dołączeniu do newslettera ale kolejna wiadomość to już nie omawiany w artykule klucz do gier tylko spam Intela nt. Dying Light The Beast 22 sierpnia i kilku innych grach.
AndrzejTrg 1 884 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Podobno ta oferta jest już kilka dni aktualna, a ludzie piszą że dostawali kod po ok. 8 dniach.
DITMD 579 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Weź pod uwagę też to, że masa ludu i cebulaków rzuciła się na te klucze
Element Wojny 4 370 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Idealny stosunek ceny do jakości. Jeśli kolejne ich gry będą podobnie wycenione, to będą miały szansę odnieść wysoki sukces sprzedażowy.
Phoenix. 3 109 Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): Podobno nawet do 3 dni trzeba czekać. Ja nawet sie nie rejestrowalem specjalnie bo mam konto tam od momentu jak kiedys aktywowalem jakies klucze do cpu i przyslali mi sami tez te gierki 2
tomek25 51 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Trzeba kupić albo mieć na przykład procesor intela, żeby z tego skorzystać?
Reddzik 2 277 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Trzeba mieć konto, tyle i aż tyle, ja dopiero co założyłem, więc czekam na klucz.
tomek25 51 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Zarejestrowałem się i mam coś takiego, co dalej? Edytowane 18 Czerwca przez tomek25
Reddzik 2 277 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Czytałeś to co jest na łowcach? Tam jest poradnik co trzeba zrobić.
tomek25 51 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Czytałem, to teraz muszę czekać: Po rejestracji musicie poczekać na wiadomość e-mail, będzie ona zatytułowana „The Intel Gaming Access Community is Key… to a Game Bundle”. Edytowane 18 Czerwca przez tomek25
Reddzik 2 277 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Konto + rejestracja do newslettera i poczekać na kod. To może potrwać kilka dni.
tomek25 51 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Do newslettera zapisałem się tutaj: https://game.intel.com/us/newsletter/ Edytowane 18 Czerwca przez tomek25
GTM 53 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Skoro gra taka fatalna to skąd nagle takie poruszenie w temacie 1
caleb59 910 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Nie jest fatalna, ukończyłem z przyjemnością bo pachniało mi starymi Assassynami przed erą, którą zapoczątkował Origins. 1
tomek25 51 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Według informacji z łowców gier można jeszcze z trzech innych wybrać albo ubisoft classic+ na pół roku chyba. Jeśli ktoś nie ograł wszystkich klasyków ubisoftu to może to wybrać. Edytowane 18 Czerwca przez tomek25
AndrzejTrg 1 884 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Godzinę temu, GTM napisał(a): Skoro gra taka fatalna to skąd nagle takie poruszenie w temacie Akurat ta część była najlepsza po Origns
dawidoxx 568 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Mam na ps5 i odpusciłem po 2-3 godzinach
Reddzik 2 277 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Kolega na discordzie już dostał kluczyk i aktywował Mirage. Za darmo to zagram, nie byłem skłonny nawet kupić tego przy ostatniej promocji z -40zł na Ubi, jak się uda dostać kluczyk to kiedyś zagram.
ODIN85 2 592 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca 1 godzinę temu, GTM napisał(a): Skoro gra taka fatalna to skąd nagle takie poruszenie w temacie Kwestia ceny
tomek25 51 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca 41 minut temu, Reddzik napisał(a): Kolega na discordzie już dostał kluczyk i aktywował Mirage. Ile czasu czekał kolega?
Reddzik 2 277 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Napisał mi, że z 10-14godzin W moim przypadku, po 16 założyłem konto i zapisałem się, ale po 19.00 dostałem zwrotny email, że zostałem zapisany do newslettera, więc dopiero po 19. minie tak jakby 24 godziny. Na razie czekam na kod. Edytowane 18 Czerwca przez Reddzik 1
Rekomendowane odpowiedzi