Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

i to jest dobra cena za Assasina :) i można sobie wybrać spośród kilku gier 

Nightingale, Remnant: From the Ashes oraz Total War: Warhammer III. W Treść skopiowano z Lowcygier.pl śród dostępnych opcji jest też półroczny abonament Ubisoft+ Classics.

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Haha 1
Opublikowano

Chyba jakiś scam albo już nie działa bo owszem dostałem powiadomienie o dołączeniu do newslettera ale kolejna wiadomość to już nie omawiany w artykule klucz do gier tylko spam Intela nt. Dying Light The Beast 22 sierpnia i kilku innych grach. :E

Opublikowano
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Podobno nawet do 3 dni trzeba czekać.

Ja nawet sie nie rejestrowalem specjalnie bo mam konto tam od momentu jak kiedys aktywowalem jakies klucze do cpu i przyslali mi sami tez te gierki :D 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Czytałem, to teraz muszę czekać: Po rejestracji musicie poczekać na wiadomość e-mail, będzie ona zatytułowana „The Intel Gaming Access Community is Key… to a Game Bundle”.

Edytowane przez tomek25
Opublikowano (edytowane)

Według informacji z łowców gier można jeszcze z trzech innych wybrać albo ubisoft classic+ na pół roku chyba. Jeśli ktoś nie ograł wszystkich klasyków ubisoftu to może to wybrać.

Edytowane przez tomek25
Opublikowano (edytowane)

Napisał mi, że z 10-14godzin

W moim przypadku, po 16 założyłem konto i zapisałem się, ale po 19.00 dostałem zwrotny email, że zostałem zapisany do newslettera, więc dopiero po 19. minie tak jakby 24 godziny. Na razie czekam na kod. 

Edytowane przez Reddzik
  • Thanks 1