ju-rek 449 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 2 minuty temu, Karro napisał(a): Ty też ,z niepełnym GPU load nie problem znaleźć wataz tych procesorów. Cały YouTube jest usiany testami Nie ma to jak nie mieć czegoś w łapach i wydawać opinie. Ty wiesz że tam nie ma pełnego "gpu load" - szklana kula? A tak nawiasem mówiąc wszystkiego się uczysz na youtube? Kurna jaki to byłby płacz gdyby to zamknęli. Może kiedyś, liczę na to.
ju-rek 449 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) 12 minut temu, Karro napisał(a): Nie, lepiej wrzucić procesor z cpu load 20 procent i z ludzi debili robić.wrzuc z 30 Wat będzie fajniej dla ciebie Ty nie rozumiesz, że w grach na 9950x3d działa tylko 1 CCD. Jakim sposobem można mieć w tym wypadku 100% obciążenia procesora? Pokaż mi też grę, która da takie wykorzystanie. Bardzo chętnie sprawdzę. Tak w ogóle to odniosłem się do tych 100-110W na 7800x3d/9800x3d, miałem oba i jakoś nie widziałem takich wartości. Przykład obciążenia pod korek 7800x3d. Edytowane 24 Czerwca przez ju-rek
Krzysiak 1 525 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Godzinę temu, Karro napisał(a): 7800x3d 100 wat ~90 w syntetykach
Choryski 6 Opublikowano 25 Czerwca Autor Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Kurde, ale wywiązała się dyskusja Szczerze jakoś pobór mnie mało interesuje patrząc na oszczędność. Nie gram nawet codziennie, a jak już to z 2-3h max. Poza tym u mnie z podkręcaniem proca strzeliłem sobie w kolano, ponieważ zupełnie zapomniałem o tym, a nie mam dobrego mobo pod to. Kupie coś jeszcze pod tego 12600kf? Nie wiem czy mogę pytać o to w tym temacie. EDIT Nie ważne stworze sobie temat w odpowiednim dziale Edytowane 25 Czerwca przez Choryski
Krzysiak 1 525 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Dyskusja na temat poboru wyszła nie z oszczędności, co z kwestii tego czy zasilacz dźwignie No ogólnie do 12600kf zetka byłaby wskazana żeby wycisnąć max z CPU. Pytanie czy jest obecnie sens się bawić w wymianę mobo. 2
Rekomendowane odpowiedzi