Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem bardzo ciekaw w jakich warunkach pracujecie widywałem różne rzeczy takie jak cola na komputerze albo kawa przy laptopie czy też czipsy między klawiszami lecz niektórzy bardzo dbaja o swoje sprzęty ^^ . Jestem ciekawy tego jak u was to wygląda wiec jak możecie wstawiajcie zdjęcia czy też opisujcie jak to u was wygląda. Pozdrawiam ^^ 

Opublikowano (edytowane)

Wygląda chyba ok, dopóty do desktopa nie zasiada żona do pracy. Wtedy robi się pobojowisko.

Peny, tablety, przenośne dyski, jakieś papiery i nieskończona ilość odpalonych na raz zakładek,

Edytowane przez 539
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcecie robić tutaj rynsztok to lepiej zmieńcie forum. Jesteśmy nowi, można tu wiele, ale hołocie dziękujemy. Nieuzasadnione wykorzystanie "śmieciowego języka" będzie nagradzane....:)

Wydrapane na M$ 625

Opublikowano (edytowane)

Ja w calym domu mam tylko 2 swoje miejsca :/

11920397_746814618760907_1955728286_n.jp

image.png

Forum troche inne ale nie banujcie mnie za to XD nie chce mi sie robic nowego zdjecia bo nic sie nie zmienilo

Edytowane przez Zieon
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@SMX No właśnie podświetlenie trochę nawaliło :ehh: Mam go ponad 1,5 roku. Na szczęście zbladło na tyle mało, że nie przeszkadza to w codziennej obsłudze.

Ale kontroler jako sam w sobie oceniam bardzo dobrze. Front to szczotkowane aluminium, oprogramowanie(?) proste w obsłudze, intuicyjne.

Napięcie wentylatora regulowane co 1% (Można przeskakiwać co jeden, albo przeciągnąć palcem i przeskoczyć o więcej oczek).

6 kanałów, każdy po 30W. Jest też jakiś automatyczny tryb sterowania wentylatorami, zależnie od temperatury jaką odczytuje czujnik. ale przyznam się że nawet nie próbowałem jak to działa, u mnie wentylatory są ustawione na stałe na 50%/6V. 

W zestawie dostajemy 6 przedłużek 3 pin(oplot), przedłużkę molex 4 pin(oplot), 6 czujników temperatury 2 pin i ściereczkę do czyszczenia wyświetlacza.

Dałem za niego 55€ była akurat promocja u Caseking'a, -15€ :) Teraz tak patrze, to bez promocji 33€ kosztuje XD 

Jak ktoś szuka coś prostego, eleganckiego, bez pokręteł i z wyświetlaczem, to mogę polecić ;)

Opublikowano

Bo właśnie muszę kupic do siebie jakiś i tak się zastanawiam pomiędzy nim a speedtouchem właśnie. Cenę jeszcze przeżyje, choć tu już nie tyle o cenę chodzi, co o wątpliwą zasadność dopłacania do innych bajerów. Wcześniej miałem FC5V2... myślę że ten FC Touch też powinien sprawdzic się bez zarzutu. Dzięki ;) 

• 2 miesiące temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• grzałka? może ognisko rozpala i suche drzewo strzela
    • Dobra, nadszedł ten dzień. 40 lat stuknęło i z nudów nabyłem B580 do zabawy które o dziwo daje radę w tym w co gram () a jedzie też 5070 do kolekcji  Na ile wycenić 4070 Ti Super 16GB od MSI, wersja Expert jakbym sprzedawał? Pełen komplet oprócz zatyczek DP bo nie wiem gdzie je wsadziłem. Tak by nie zdzierać ale i by nie oddawać za grosze?
    • BYD SEAL U DM-i /JPRDL/   Michał Kałuża pSrndeotos7u6o1499t .cfhmh8908l9mif2100ifdm0gu2hg1cghta8aatz  · Witam wszystkich Chciałbym zapytać jak u innych działają spryskiwacze. U mnie jak na wideo. Płyn jest, tylko ciśnienie jakieś słabe, bo wszystkie 4 dysze pryskają w ten sam sposób.     BYD Seal U DM-i Polska Facebook.mp4     Dariusz Knopczyński Bo kupiłeś oszukany płyn. Nie zawsze że tanio to dobre.   Przemek Milczarczyk To nie wina płynu tylko jest do dupy ciśnienie nie tylko ty masz ten problem. Jest to zgłoszone do Chińczyków czekamy na odpowiedź z ich strony   Przemek Milczarczyk Są dwa ustawienia wyżej i niżej ale to nic nie daje. Nie słuchaj tych co chrzanią że płyn do dupy to jest błąd od strony Byd muszą coś z tym zrobić   Mariusz Królikiewicz Płyn nic nie daje ogólnie porażka jest z tymi spryskiwaczami i na dodatek u mnie mam przejechane 29000 tys i piorą są już do wymiany   Łukasz Brzóska Mariusz Królikiewicz mam tak samo. Każde nowe auto jak miałem to pierwsze wycieraczki wymieniałem po 2 latach/60k przebiegu. A spryskiwacze to faktycznie porażka...   Zeep Pogończyk Obiecujący współautor U mnie to samo , niestety.   Sławomir Roman No tak ,niestety,albo pryskasz na postoju i wtedy pryska na cała szybę albo w czasie jazdy i wtedy dół ,ale jak długo popryskasz to jako tako   Marcin Białoń Obiecujący współautor Ale na postoju ok? To pierwsze moje auto w którym już przy 40km/h powietrze tak mocno ogranicza zasięg spryskiwacza. Widocznie przez ten zaokrąglony i długi dziub.   Michał Kałuża Autor Marcin Białoń na postoju nie mam potrzeby pryskać więc nie wiem. Jak nie zapomnę to sprawdzę. Dzięki   Tomasz Karwowski Surf ma podobnie. Albo ciśnienie za słabe albo budowa spryskiwaczy jest taka że duże są za duże - zamiast tzw mgiełki leci strumień płynu jak że szlaucha... A żeby to nakarmić trzeba by było wielkiej pompy.   Leszek Drozdowski Mam tak samo   Radek Ochalski U mnie to samo, jest to najbardziej irytująca rzecz w tym aucie.   Marcin Jabłoński Mam dokładnie ten sam problem! Na postoju spryskiwacze działają idealnie a wystarczy jechać z prędkością 10km/h i już jest lipa   Izabela Mik Mam to samo. Przy większych prędkościach nie ogarnia polowy szyby w górę.     **************************   Omoda 5     Paweł Ciach sootpdnSer3u 5ic5c2m535554mi7f61c5u09h5i001c6346nm1tfi4if0ut  · Cześć Koledzy i Koleżanki mam pytanko do osób które posiadają Omode 5 Hev. Czy na zimnym silniku tez tak macie? Czym to moze byc spowodowane?   OMODA 5 2025 Polska Facebook(1).mp4   Sławomir Chrzescijanski nie   Paweł Ciach Autor Czym może być to spowodowane? Tak jest na zimnym silniku ;/ jak się rozgrzeje to tego nie ma   Marcin Oki Obiecujący współautor Paweł Ciach witam,tak podobno mają na zimnym,moja stała parę dni i jak odpaliłem to się wystraszyłem ,tak się tłukła,podobno tak ma byc   Paweł Ciach Autor Marcin Oki bo byłem sprawdzić auto przed odbiorem i się wystraszyłem a w salonie nie byli w stanie mi odpowiedzieć czy tak ma być   Marcin Oki Obiecujący współautor Paweł Ciach w salonie gdzie nie gdzie to nawet nie wiedzą ilu biegowa jest skrzynia w hev, mi gość wmawiał że 7 jak w benzynie,i wyszedł na idiotę przed szefem,w serwisach i salonach pracują ludzie którzy nie mają pojęcia o tych autach. Sprawdzałem osobiscie   Paweł Ciach Autor Marcin Oki tylko niepokojące są te stuki głośne ;((   Pawel Rozmus Tak nie powinno być takie suki   Marcin Oki Obiecujący współautor Pawel Rozmus a Toyotę słyszałeś kiedyś? W omodzie włącza się generator prądu i się tłucze,jak kompresor w MAM tgx   Pawel Rozmus Marcin Oki no posiadam Toyotę Corolla Cross hybrid o czym piszesz   Janek Och To nie jest normalna praca silnika. Co to znaczy, że na zimnym tak ma być?   Wojtek Bożyk Jechałem dziś tiggo 4 hev (silnik dla ludzi 70+) i auto stało jakiś czas i było zimne, po odpaleniu też takie stuki i pan sprzedawca mówił że to grzałka pod maską się podgrzewa i to standardowy odgłos przy odpalaniu zimnego auta... W mg ZS hybrid+ też tak jest?   ****************    
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...