Wifi - komputer
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Też kiedyś myślałem o podpórce... ceny cenami, ale zapytam tak Masz Lego w domu? Taką fajna podpórkę sobie poskładałem że ona patrzy tak na te sklepowe choć jakby się policzyło pojedynczy klocek to niewiem czy by drożej niż te 60 zł nie wyszło -
Przez toska78 · Opublikowano
Ciekawe do ilu stopni wytrzymuje taka sekcja zasilania. Offset ustawiłem na 0,025. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Rosja tez ma zachodnie aktywa i majatek zachodni. Wiadomo,ze rosja zabierze to gdyby zachód zabrał te aktywa. Po za tym to zmniejszy zaufanie biednych państw do zachodu. -
Przez Marvf · Opublikowano
@Send1NNo to nie ma tragedii w takim razie, ale tak sobie patrzę na te wszystkie sensory u ciebie porównując z moimi po kolei (wiadomo że zmieniają się wartości momentalnie) ale u mnie napięcie SoC stoi sztywno na 1.2v, u ciebie jest 0.2v mniej. Prąd SoC w twoim wypadku 12.6A a mi trzyma ~15A. Wiem że porównuje prawdopodobnie oba odczyty w nieidealnie adekwatnych scenariuszach, ale pytam jako totalny laik - nie jest u mnie za wysoko? @ Z resztą podrzucę screena Podpatrzyłem na listę wypuszczonych wersji do BIOSu na tym moim b450 i w nowszej wersji (ale nie najnowszej) gdzieś jest wspominka o zoptymalizowaniu wydajności do 5800x3d, więc chyba czas q flashować dziada -
Przez Sheenek · Opublikowano
Ja w sumie to samo 30-60min dziennie. W sumie to ostatnio stracilem vene do grania
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi