Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szkoda, że forum PCLab przeszło w stan spoczynku, teraz trzeba budować swój wizerunek od nowa ;). Zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze lapka do 2500 zł z przeznaczeniem do codziennego użytku domowego (pisanie, net, filmy itp., karta graficzna nie jest wymagana, ale także nie jest zakazana, widziałem jakieś modele z tanim RTXem na pokładzie, ale tym podobne zabiegi zawsze odbywają się kosztem reszty komponentów: słaby procek, mało RAMu etc., więc chyba lepiej odpuścić). Podrzućcie proszę jakieś godne rozważenia propozycje z tego miesiąca, może coś fajnego trafiło właśnie na promocję, zakupu chciałbym dokonać jeszcze w tym miesiącu.

Z góry dzięki za poświęcony czas :D.

Opublikowano

Cześć @Euronymous1985, czy ja wiem czy takim wielkim kosztem tę kartę będziesz miał? Za 2 549 zł (aktualnie w promocji) możesz znaleźć ASUS TUF Gaming A15 na dość przyzwoitym Ryzenie, z RTX 3050 i szesnastką ramu DDR5. Natomiast pytanie czy jest Ci faktycznie taki laptop potrzebny skoro ma służyć do Internetu, filmów itd... . Alternatywnie spójrz sobie na HP 17, tak jak chciałeś przede wszystkim 17 cali, energooszczędna i5 i szesnastka ramu za 2 499 zł.