Coffee Banan 7 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Czy mając TV 43" 4K UHD 144H z HDMI 2.1 trzeba brać jak już to PS5 Pro? Będę grać tylko w Quality i możliwie najbliżej rozdziałki 4K UHD.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 51 minut temu, Coffee Banan napisał(a): Czy mając TV 43" 4K UHD 144H z HDMI 2.1 trzeba brać jak już to PS5 Pro? Będę grać tylko w Quality i możliwie najbliżej rozdziałki 4K UHD. Zalezy. Ja bym bral prosiaka, nowa generacja ma miec poslizg. Przynajmniej w GTA sobie popykasz w komforcie. Sam sie zastanawiam czy nie brac prosiaka tylko dla GTA.... 1
Coffee Banan 7 Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca 20 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): Zalezy. Ja bym bral prosiaka, nowa generacja ma miec poslizg. Przynajmniej w GTA sobie popykasz w komforcie. Sam sie zastanawiam czy nie brac prosiaka tylko dla GTA.... Prosiaczek fajny -ale koszt z napędem to 4000zł czyli 2x wyższy niż ślimaczka((2200zł z grą ))... Myślicie, obraz ze ślimaka z rozdziałką fhd na tv 43" wyglądać będzie na mocno rozmazany? 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca @Coffee Banan Ja bym bral prosiaka dla GTA. Jak GTA nie jest gra dla ciebie to smialo bierz podstawke 1
Coffee Banan 7 Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca (edytowane) 19 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): @Coffee Banan Ja bym bral prosiaka dla GTA. Jak GTA nie jest gra dla ciebie to smialo bierz podstawke A jakość obrazu na tak dużym 43" ekranie? Bo np. fhd na 32" to masakra dla oczu... CZY dzięki ps5 PRO obraz będzie wiele ostrzejszy i mniej rozmazany? Edytowane 29 Lipca przez Coffee Banan
Roman_PCMR 866 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca @Coffee Banan Jasne ze tak. Nie jak na PC ale napewno lepiej niz jak na podstawce. Zaleznie od gry ale generalnie tak, lepsza jakosc obrazu na prosiaku
voltq 1 372 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia W dniu 29.07.2025 o 18:36, Coffee Banan napisał(a): A jakość obrazu na tak dużym 43" ekranie? Bo np. fhd na 32" to masakra dla oczu... CZY dzięki ps5 PRO obraz będzie wiele ostrzejszy i mniej rozmazany? na 55 calach jak rozdziałka natywna ma mniej niż 1440p to jest już tragedia , jak nie lubisz grac w 30 fps to bierz pro jak nie masz podstawowego ps5 chyba ze lubisz 30 fps to mozesz wtedy brac zwykle ps5
Rekomendowane odpowiedzi