Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupię pudełka dvd po grach komputerowych na pc bez gry, w celach kolekcjonerskich:
Metro 2033
Resident Evil Biohazard
Resident Evil Village
Doom Eternal
Doom Dark Ages

oraz steelbooki:
Rage 2
Doom Eternal
Doom Dark Ages

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ale chociaż nie ma nudy jak w 1 dzięki temu.
    • Piotr Stiller opednSsrotha3u91129z5atighcto1l2hui12680u5tmfcihfg .6197d7a3  · Aktualizacja problemu z V2L w Leapmotor B10 – ważne informacje dla użytkowników   Chciałbym podzielić się aktualizacją dotyczącą problemów z funkcją V2L w moim Leapmotor B10. Ze względu na powtarzające się błędy V2L, które blokowały możliwość jazdy, nie użytkowałem samochodu przez ponad miesiąc. W dniu 06.02.2026 r. zainstalowałem nową aktualizację oprogramowania OTA (wersja 3.41.21). Miałem nadzieję, że to rozwiąże problem i pozwoli na bezpieczne korzystanie z auta. Tego samego dnia odbyłem jazdę testową (ok. 150 km) i postanowiłem sprawdzić ładowanie DC na stacji IONITY w Poznaniu. Niestety, pojawiły się problemy z rozpoczęciem sesji, mimo posiadania aktywnego abonamentu. Dopiero po około sześciu próbach (zamykanie/otwieranie auta, rozłączanie kluczyka Bluetooth) ładowanie ruszyło. To mój trzeci samochód elektryczny i w żadnym wcześniejszym nie miałem takich trudności na stacjach DC. Po powrocie do domu naładowałem auto do 81% ładowarką AC. Rano ruszyłem do Poznania. Na zwężce w centrum miasta, przy dużym natężeniu ruchu, samochód nagle wyświetlił komunikat V2L podczas jazdy. Musiałem bardzo uważać, aby nie zwolnić poniżej 10 km/h – wiedziałem z doświadczenia, że przy niższej prędkości system może zablokować hamulec postojowy, co całkowicie sparaliżowałoby ruch na drodze. Po minucie, która dłużyła się w nieskończoność, komunikat zniknął. W drodze powrotnej ponownie zajechałem na IONITY. Sytuacja się powtórzyła: sesja teoretycznie startowała, ale ładowarka po chwili wyświetlała błąd. Wtedy zaczął się "cyrk": Na ekranie samochodu zamiast parametrów ładowania pojawił się zielony ekran trybu V2L. Dealer stanął na wysokości zadania i natychmiast wysłał lawetę, ale w międzyczasie podjąłem własne próby reanimacji auta: Uśpienie systemu (30 min): bez zmian, nadal błąd V2L. Odłączenie modułu w bagażniku: brak efektu. Odłączenie akumulatora 12V: brak efektu. Moje odkrycie: Wpiąłem w gniazdo ładowania adapter V2L zakupiony na AliExpress (sam adapter, bez podłączonych urządzeń). To zadziałało! Ekran V2L zgasł, a jazda została odblokowana. Jednak po wyjęciu adaptera błąd natychmiast wracał. Ostatecznie dojechałem do serwisu o własnych siłach w asyście lawety, mając cały czas wpięty adapter V2L i otwartą klapkę ładowania. Wnioski: Moim zdaniem problem nie leży w oprogramowaniu, lecz w samym gnieździe ładowania, module zarządzającym lub wiązce elektrycznej. Niestety oznacza to, że aktualizacja OTA 3.41.21 nie rozwiązuje problemu V2L. Samochód został w serwisie. Jestem już tym zmęczony i czekam na konkretne informacje od dealera. Innym użytkownikom radzę – być może warto kupić adapter V2L jako "zestaw ratunkowy", który pozwoli zjechać z drogi w razie awarii. Życzę innym użytkownikom więcej szczęścia niż u mnie i rozwiązania u nich problemu z V2L.     ********************* Marta Wraga-Maziarz trSspoodena7z0m8ut36cig82d.37gtc4h73c017 1gg4o2lgf119m9c4510  · Witam jutro kontaktuję się z serwisem ale może ktoś miał podobnie. Mg hs 2 hybryd + zakupiony miesiąc temu. Ruszyć nie mogę, nie reaguje.     Jarosław Dob Dzwoń po Assistance i do serwisu.   ***************    
    • Nie, bo butelkomat zgniata butelkę.   https://letmegooglethat.com/?q=czy+butelkomat+zgniata+butelke
    • Ja się bawię świetnie ze swoim bambusem. Zero problemów - ready to use right out of the box. Wczoraj wydrukowałem węża dla małego - dł. 136cm. Czas druku 4h w standardowej prędkości.
    • Jestem tego świadomy że psuje to ogólny odbiór ale po prostu nie dam rady oglądać w każdym odcinku 20 minut powrotu do przeszłości  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...