Wiedźmin 3 - Niesamowita przygoda.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
A doczytałeś, że piszę o wachlowaniu biegami czy piszę o przyspieszeniu (vel. opóźnieniu w tym przypadku)? Więc rozróżniam sytuacje. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Na podstawie fabrycznego Webasto w Mondeo Mk5, Audi A6 C7, Hyundai ix35, Hyundaiu Elantra 2023r i Peugeot 508. W tych autach pomimo Webasto szyby nie rozmarzały nawet po 10 minutach grzania. Może w Hybrydach było by lepiej ale w tych autach które wymieniłem trzeba skrobać pomimo postojowego podgrzewania -
Przez blabla123 · Opublikowano
I zatrzymali napływ tych złych emigrantów! -
Przez EvilKillaruna · Opublikowano
Nie dość że człowieka wyganiają z forum bo działa na jego szkodę, to po roku z niego babę już robią i jeszcze nick przekręcą. Złośliwość nie zna granic. W każdym razie, skoro już wyszedłem spod kamienia: 1. wymiana opampów Kompletna strata pieniędzy. Pomiarowo udowodnione brak zmian w dźwięku. Niestety nie mogę zalinkować artykułu ze względu na zapisy o zwalczaniu konkurencji. 2. riser do ST Testowałem takie rozwiązania - sporo problemów (latencja i śmieci na magistrali). Karty dźwiękowe są niestety bardzo na to wyczulone. Nie testowałem konwerterów PCI-PCIe. Niemniej każde wydłużenie ścieżki sygnałowej jest tu potencjalnie problematyczne. Odpuściłbym sobie ten temat. 3. sens Obecnie nawet dongle na USB-C jest w stanie osiągnąć pułap jakościowy lepszy niż ST/STX i to przy minimalnej impedancji wyjściowej, a nie 10 Ohm. Niestety nie mogę zalinkować ze względu na zapisy o zwalczaniu konkurencji. Linkowano za to już tu do zestawienia u mnie, więc dopowiem, że wcale nie musi to być minimum "1000 zł". Można oczywiście wydać więcej, ale to już muszą zdecydować określone potrzeby. Spokojnie jednak wystarczy mniej. 4. praktyczność Obecnie do słuchawek dołącza się coraz częściej kabelki od razu na USB-C. W przypadku słuchawek z odpinanym kablem, taka konfekcja, jeśli na dobrym układzie, załatwia temat źródła pod słuchawki na amen. Sam dla siebie bez problemu przygotowywałem takie kable/dongle na własny użytek, jak również paru discordowiczom. Korzystają z nich do dziś. 5. integra na płycie Problemem nie jest sam chip per se. Specyfikacja jest na papierze nie najgorsza: https://www.igorslab.de/en/the-old-alc4080-on-the-new-intel-boards-demystified-and-the-differences-from-alc1220-insider/ Problemem jest implementacja, którą traktuje się po macoszemu. Jest to poziom gorszy niż dawniej na płytach nawet pod Haswella, mimo że często nadal są to te same układy. Tak więc problem leży w tym jak bardzo producent przyłoży się do poprawnej implementacji. Również pisałem o tym u siebie na Discordzie wielokrotnie. To tyle, odmeldowuję się i wracam pod swój kamień. Wesołych Świąt.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi