Monolith (2023)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pavel87 · Opublikowano
@tgolikPrzy włączonym DLSS5 co chwila mi dobija do limitu mocy, więc pewnie masz racje. Mam zrobione UV, sprawdzę jeszcze na domyślnych nastawach albo w ogóle nie będę włączał Afterburnera i też zobaczę -
Przez tgolik · Opublikowano
Sprawdź sobie w afterburnerze w Nvidia tuner jakie masz obciążenie karty graficznej. Pewnie jedzie Ci na maksymalnej mocy i wywala z przegrzania. Albo przy maksymalnej mocy jest wrażliwy na UV. Mi z kolei przestał wywalać się W3 od momentu przejścia na Remaster. Nie liczę tych kilku wykrzaczeń w trakcie zmiany ustawień graficznych. Dla mnie więc stabilność na plus. Gram obecnie na 4k@60, RT + HW + FG + DLSS5 + DLSS równowaga. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Chcecie PT i HW z PT?. Tak wygląda u mnie wydajność. DLSS balans MFG X3 i dla testu X4. Dla mnie takie niby grywalne ale raczej nie. Jest to przesadne i strasznie obciążenie. 1. Super działa. HW PT i MFG X3. 2. To samo ale inna miejscówka. 3. To samo ale z MFG x4 4. Tak mod ukazuje działanie HW PT 5. Wyłączone HW. FPS z MFG x4 edit Gra w HDR. Screeny telefonem, bo inaczej nie złapie moda ani latency z nVidii. Hair PT działa ale z modem, bez tego moda działa tylko z RTX 50. Tak samo do MFG jest wymagany mod. HW zjada jakieś 10fps. W tych newralgicznych miejscach jak zalesienie plus wataha będzie mały klops -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Ja zmieniłem zdanie jak w 2020 albo 21 mieliśmy robotę w VDL nedcar, robili tam mini i bmw x1 , 2 lata później bmw skończyło tam produkcję
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi