Procesor z x3d nowy system
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
nagrania rzeczywistych wydarzen to, cytuje, "prawackie/ruskie brednie" dlatego jestescie grozni dla spoleczenstwa, bedziecie walczyc nawet z rzeczywistoscia jesli nie jest koszerna XDDDDDDDDDDDDD -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@willeas Ja kupiłem Gigabyte MO27Q28G ponieważ: - był dostępny jako pierwszy tandem WOLED - był stosunkowo tani - dałem 2199zł Gdyby na rynku był dostępny LG, ASUS i GIGABYTE zapewne wybrałbym LG, nawet za dopłatą, bo dobrze wspominam tą markę i od wielu lat miałem wiele rzeczy LG z których byłem zadowolony. Co do RTINGS teraz mają paywalla ale z tego co pamiętam jako pierwsze z tandemów przetestowali LG i miał świetną reckę. -
Przez hwdp43 · Opublikowano
to konto @Ludojad nigdy niczego od siebie nie napisalo . w 99% same tweety , czasami jakis mem . nic wiecej . oczywiscie same prawackie/ruskie brednie ktore tobie akurat pasuja -
Przez kubikolos · Opublikowano
zostanie to zrobione natychmiast po podwyzszeniu kwoty wolnej a przy okazji wycofaja sie z emerytur dla tancerzy zeby przyspieszyc realizacje pomyslow korzystnych dla obywateli XDDDDDDDDDDDDDDDD jest ubaw, przyznam, zeby tak Camisa zatapiac... mowil ze juz nie glosuje na KO i sie doigral
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi