krzysiek_1990 74 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Który z tych 4 jest najciekawszą opcją? Zastanawiam się między asusem a dellem, ale bardziej w stronę Asusa bo USB i pierdziawki 2W https://www.x-kom.pl/porownanie/1166003,1188529,1186263,1284782
Kyle 200 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Ten, który ma największy zmierzony kontrast.
krzysiek_1990 74 Opublikowano 15 Sierpnia Autor Opublikowano 15 Sierpnia 23 minuty temu, Kyle napisał(a): Ten, który ma największy zmierzony kontrast. Eee iyama?? No tego się nie spodziewałem
ztx 167 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia 18 minut temu, krzysiek_1990 napisał(a): Eee iyama?? Nie patrz na to w opisie, taki kontrast ten monitor może osiągnąć jak jest wyłączony i przykleisz sobie do niego białą karteczkę Według danych z neta to ja brałbym DELLa. Kontrast w każdym z nich podobny, ale DELL ma najjaśniejszy SDR (dobija do 400 cd/m2) i HDR (nawet ponad 600 cd/m2). W wyborze monitora nie kierowałbym się na pewno głośniczkami. Prawdopodobnie nigdy ich nie użyjesz, chyba, że chcesz sobie z kumplami na balkon wyciągnąć konsolkę w lato i grać (polecam). Jeśli chodzi o USB to co masz na myśli? DELL też ma i to nawet z PD.
Kyle 200 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia 23 minuty temu, krzysiek_1990 napisał(a): Eee iyama?? No tego się nie spodziewałem Jakie kontrasty osiągnęły te monitory w testach, które oglądałeś? (możesz wrzucić linki, to sprawdzę, czy recenzenci nie popełnili błędów w procedurze pomiarowej)
krzysiek_1990 74 Opublikowano 16 Sierpnia Autor Opublikowano 16 Sierpnia Nie oglądalem testów, wyznacznikiem był hajs, ips, conajmniej 144hz i opinie Kurde początkowo myślałem o asusie ale ten Dell coraz bardziej mi się podoba jednak
Send1N 4 183 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Zerknij sobie jeszcze na LS27DG500EUXEN i Dell G2724D 1
kamilos69 316 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia G2724D najsensowniejsza propozycja na ips. 1
krzysiek_1990 74 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, kamilos69 napisał(a): G2724D najsensowniejsza propozycja na ips. W komentarzach w sklepach to samo piszą, także 2724d odpada Odyssey nie ma go synca W tym alienware 2724dm podobają mi się USB na dole + dużo kabli w pudle, HDMI HDMI, Dp Dp oraz USBc displayport. Niby pierdoła ale kiedyś się mogą przydać. Edytowane 17 Sierpnia przez krzysiek_1990 1
Send1N 4 183 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia (edytowane) Ale oglądałeś ten test stilgara w całości czy tylko przeczytałeś w tytule "AFERA" i z miejsca go skreśliłeś? podpowiem: w teście nie wyszło nic o tym że pakują gorszy panel Żaden z monitorów które tutaj padły przecież nie ma fizycznego modułu g-sync , ale na wszystkich będzie działać g-sync compatible wystarczy że monitor jest z freesync i częstotliwość odświeżania dopasowana do liczby klatek będzie działać. Edytowane 18 Sierpnia przez Send1N 3
kamilos69 316 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia (edytowane) 5 godzin temu, Send1N napisał(a): Ale oglądałeś ten test stilgara w całości czy tylko przeczytałeś w tytule "AFERA" i z miejsca go skreśliłeś? podpowiem: w teście nie wyszło nic o tym że pakują gorszy panel Oczywiście że nie oglądał. A nawet gdyby to i tak by nic z tego nie zrozumiał mimo że filmy Stilgara są adresowane dla laików. Edytowane 18 Sierpnia przez kamilos69 1 2
krzysiek_1990 74 Opublikowano 23 Sierpnia Autor Opublikowano 23 Sierpnia no nie oglądał i kupił alienwera 2724dm ale obraz poezja względem 9 letniej iyama 2483hsu 60 hz 1
kamilos69 316 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia @krzysiek_1990 Najważniejsze że Tobie spasowało 2
Rekomendowane odpowiedzi