Phoenix. 4 734 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 5 godzin temu, Kadajo napisał(a): Wygra ta, co będzie pierwsza na liscie Jednak pokazali z kampani ,a reszte na za tydz, no szkoda, Moscik z Division i New York ulala
skypan 1 758 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Jeden wielki fanservice w tym zwiastunie widzę: tama, metro, zatoka itd. Znowu jadą po sentymentach. 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Battlefield 0-6 Na razie nie zachęcili nawet troche aby w to zagrać 1
Phoenix. 4 734 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Trailer w stylu bfa, tyle i az tyle, przynajmniej kolorowych dziwact nie ma poki co A sama gra widac w mrocznijszych klimatach robiona.
skypan 1 758 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Robią jeszcze jakieś na kimś wrażenia te cinematiki ? Ja ziewłem. 1 1
caleb59 1 635 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca A gdzie tam masz mrok? Znowu iracki vibe jak w 3, dobrze @skypan napisał, że cisną na bezczelnego po sentymencie z tymi ujęciami Levolution. Niespodzianka, że GLORIOUS AMERYKA zniszczona, czego raczej unika się i nie pokazuje w grach bo tak hehe nie wypada. Trailer ukazujący kampanię single player, nawet zatrudnili aktorów bo te kadry na niektóre twarze specjalnie dodane. 31 lipca dostaniemy dopiero to o co nam chodziło + mam nadzieję open beta testy dla wszystkich zainteresowanych bez ograniczeń. Cenowo pocisną srogo po nowemu - 330zł za standard, 450zł deluxe wróżę z fusów w kubku po herbacie.
Kadajo 7 426 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Fakt, czysto militarnie. Ale ogólnie dla mnie dziwne, że zaczynają reklamę tej gry od SP przerywników zamiast MP. 1
Phoenix. 4 734 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Teraz, caleb59 napisał(a): A gdzie tam masz mrok? To byla przenosnia, po prostu jest klimatyczna wojna a nie kolorowe fajerwerki. Teraz, Kadajo napisał(a): Fakt, czysto militarnie. Ale ogólnie dla mnie dziwne, że zaczynają reklamę tej gry od SP przerywników zamiast MP. Znajomy jedzie na event ktory organizuje EA 31 lipca i wtedy bedzie ukazany MP bo beda content creatorzy grac i udostepniac tresci. 1
ODIN85 3 509 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 5 minut temu, skypan napisał(a): Robią jeszcze jakieś na kimś wrażenia te cinematiki ? Ja ziewłem. Zerowa zainteresowanie miałem a teraz nie mogę się doczekać Żeby chociaż te 5h było singla.
skypan 1 758 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Teraz, ODIN85 napisał(a): Żeby chociaż te 5h było singla. Indź stond 2
ODIN85 3 509 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Fakt, czysto militarnie. Ale ogólnie dla mnie dziwne, że zaczynają reklamę tej gry od SP przerywników zamiast MP. Może singiel będzie tydzień szybciej 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Teraz, skypan napisał(a): Robią jeszcze jakieś na kimś wrażenia te cinematiki ? Ja ziewłem. To samo. I na dodatek nie był to najlepszy trailer BF'a z tych wszyskich jakie kiedykolwiek pokazali. Już lepsze wrażenie robiły te z 2042 Ale daje im jeszcze szanse, bo tego typu trailer może pokażą za tydzień. A zauważyliście ze to nie był render tylko na silniku gry ?
galakty 3 354 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 3 minuty temu, skypan napisał(a): Zaraz będą analizy cinematika Mestre czekamy... 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Ja czekam na biadolenie i zaraz się zacznie pisanie ze 2042 jest lepszy i ze w ogóle najlepszy i bomba Widać ze pozytywnie trailer został odebrany. Zaraz pewnie rusza preordery
skypan 1 758 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 2 minuty temu, galakty napisał(a): Mestre czekamy To taki Wołoszański ale gejmingu 2
Vulc 2 195 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca (edytowane) Nie wiem ile trzeba wypić, żeby twierdzić, że 2042 jest w czymś lepszy. Ta gra to downgrade praktycznie na każdej płaszczyźnie. BF6 nie zapowiada się z pewnością ekscytująco. Do wszystkiego, a zwłaszcza do tworu spod skrzydeł EA, trzeba podchodzić dziś ze sporą rezerwą. Ode mnie klasyczne... Edytowane 24 Lipca przez Vulc 3
Vulc 2 195 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): No trailery ma na razie lepsze Panie, to jeden pies. Oglądałeś jeden, widziałeś wszystkie, w przypadku ostatnich odsłon.
Kadajo 7 426 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Nie jak jesteś cinematicowym freakiem jak ja W ogóle widzę ze oni dalej ciągną temat tych PAX'sów... kill me now
raiders 117 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Taki jakiś normalny ten trajler bez wow i bez blee . 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź