Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Nigher92 napisał(a):

snajperzy do wora dor do jeziora. Dobrze ze luneta sie sie swieci tym kampiącym botom w bf 6 :E bedzie ich mozna sciagac z polowy mapy czolgiem jak zawsze.

Snajperzy są ok, ale powinny być sensowne limity. Dlatego tęsknię za dedykowanymi serwerami, dajesz 5 max na drużynę i spokój. 

Opublikowano (edytowane)

@Nigher92

testu z bfa nie ma bo nie ma singla, multi za bardzo testowac sie nie da bo nie zrobisz powtarzalnych testow.

Ja dzisiaj odpalilem 2042 z ciekawosci jak to teraz dziala i biarac pod uwage ze jest to chyba najblizsza wersja frostbite do tego co bedzie w 6 to sprawdzilem jak moze mniej wiecej 6 chodzic. Na premiere pamietam ze nie bylem w stanie jakis stabilnych 144fps utrzymac, gdzie V dzialala elegancko, ale teraz to nie powiem jest juz dobrze. Proc przy odblokowanym fps idzie pod korek na niemal kazdym watku ale wypluwa tam 200-300fps. Przy blokadzie na 150 trzyma je dosc dobrze wiec licze ze 6 da rade te 150 tez utrzymac bo zapas jeszcze byl. Nie oczekuje ze na premiere tak bedzie, ale chyba ja nie bede mial problemu zeby moc plynnie pograc.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano
4 minuty temu, Slayer napisał(a):

w końcu będzie trzeba rozejrzeć się za nowym gpu

Patrząc że masz taki sam proc jak ja, to nie powinno być problemu z nowym GPU, wrzucałem screeny jak wygląda w BF 2042, proc ponad 70% użycia, a FPSy to spokojnie 140/150+, oczywiście zależy od mapy i ilości aktualnego luda w około, ale nie widziałem problemów. 
Trzeba by obniżyć detale i wtedy byłoby dużo lepiej. Nie włączałem RT ani DLSS, tylko natywne 1440p ultra.

Więc jak się spodoba to szykuj wymianę :P 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Reddzik napisał(a):

Patrząc że masz taki sam proc jak ja, to nie powinno być problemu z nowym GPU, wrzucałem screeny jak wygląda w BF 2042, proc ponad 70% użycia, a FPSy to spokojnie 140/150+, oczywiście zależy od mapy i ilości aktualnego luda w około, ale nie widziałem problemów. 
Trzeba by obniżyć detale i wtedy byłoby dużo lepiej. Nie włączałem RT ani DLSS, tylko natywne 1440p ultra.

Więc jak się spodoba to szykuj wymianę :P 

wystarczy mi 120fps stałe ; D

@Kadajo może nie tyle warta co wymagająca pod tym względem :E bo to jednak FPS sieciowy i tutaj tych klatek potrzeba więcej żeby grało się sensownie.

Single to ja na tym rtx 2070 super przeszedlem takie tytuły jaka alan wake 2, bg3, the last of us itp. ale w single player to 60-70fps lajtowo starcza

Edytowane przez Slayer
  • Upvote 1
Opublikowano

Znowu coś pogmerali z MSI Afterburner. Znaczy antyczit w BF42 i te jego "jondra". Był okres, że nie działał. Później przywrócili możliwość włączenia nakładki a teraz znowu nie wyświetla parametrów. Nie wiem co oni dodali w samym menu BF42 ale komp szaleje. CPU kręci się i grzeje jak by nie wiem co tam było :/

Opublikowano (edytowane)

Dziś będzie można pobrać open betę?

unnamed.thumb.png.7754d175969c8f68748728bf40ff4c03.png

Cytat

Ready to Preload Battlefield on August 4th?

Visit your platform's store on your console or PC (Xbox, PlayStation, Steam, or EA App)

In the search bar, type Battlefield 6 Open Beta

Once located, download Battlefield 6 Open Beta

Edytowane przez KaszaWspraju