ODIN85 3 500 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Prosze Prosze, nie poznaje kolegi... cicha woda... Ten licznik jest kłaka warty, w menu pokazuje luz, a potem odpalasz grę a tam 17GB pamięci VRam To jakiś noob
Pentium D 1 157 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Odkurzyłem front i po 50 minutach temperatura spadła i mniejszy rpm wentyli na chłodnicy. GPU też chłodniejsze. Mi się gra spoko a chciałem sprzedać klucz
Joloxx9 941 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Ten licznik jest kłaka warty, w menu pokazuje luz, a potem odpalasz grę a tam 17GB pamięci VRam Chyba norma,w menu nie ładuje Ci całego poziomu i innych tekstur Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Teraz już nic nie dostaniesz gratis. Rekompensata dotyczy tych ludzi którzy mieli problemy na starcie. Jeżeli miales problemy na ea ap i miales: Podstawkę > dostajesz xyz Dodatek > abc Teraz dokupujac dodatek nie dostaniesz więcej A tacy frajerzy, grałem na steam czyli gówno co dostan czuje sie dyskryminowany 1 godzinę temu, Reddzik napisał(a): Nie dałem maks tekstur, te na maks poziomie zjadają kilka GB więcej, bez tego nie ma problemu z vramem No dokaldnie, u mnie tekstury na maxni mam 16+ GB i 60-90fps ze spadkami, a na ultra stabilne 120+
Nigher92 54 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października ile jest "duzych map" ? srednich i takich typowo malych? bo z tego co widze to gowno male cod mapy i chyba 2 duze czy sie myle :E? nienawidze malych map czasem zagrac spoko ale duze mapy to dla mnie wyznacznik battlefielda.
Vulc 2 191 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Co do balansu, w becie trzeba było chyba wybrać u inżyniera czy mamy, czy wyrzutnię, dobrze pamiętam? Tutaj klasa ma to i to, w tym trzy miny od startu. Efekt? Wszystko zastane jest minami po sufit. Nie żebym narzekał, bo trochę pojazdów tak upolowałem, ale IMO powinny być dwie miny na wyposażeniu. Zwłaszcza że są bardzo mocne. Ogólnie pojazdy chyba zostały osłabione, co jest akurat dobre - w becie za ostro się kosiło.
KaszaWspraju 57 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Na Stema nie ma, pograłem chwilę od 10, poprawiałem ustawienia hud i grafiki, myszki i keybinds.
ODIN85 3 500 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 4 minuty temu, galakty napisał(a): wciąż kolejki są? Nie ma .Za miesiąc gra będzie martwa
Vulc 2 191 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 8 minut temu, Nigher92 napisał(a): ile jest "duzych map" ? srednich i takich typowo malych? bo z tego co widze to gowno male cod mapy i chyba 2 duze czy sie myle :E? nienawidze malych map czasem zagrac spoko ale duze mapy to dla mnie wyznacznik battlefielda. https://gamerant.com/battlefield-6-all-best-maps-ranked-conquest-escalation-breakthrough-close-quarters/ Kolejek brak.
galakty 3 303 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Jak nie ma jak wbiłem teraz i 3600 osób było przede mną.
KaszaWspraju 57 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Wszedłem do gry bez kolejki. Steam .
Kadajo 7 396 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ciekawe, od czego to zależy. Ja wchodzę i kolejki nie mam. Tez Steam.
newsorbo 1 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Jako fan serii Battlefield (w sumie przegrane ok 10 000 godzin) gdzie każda dawała mi masę frajdy z gry tutaj tego nie ma. Przynajmniej na ten moment . Edytowane 11 Października przez newsorbo 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ja muszę doładować słuchawki i myszkę haha. Zjem sobie porządnie w tym czasie i muszę jakieś zakupy małe zrobić. Wieczorem chyba wleci melatonina bo muszę przespać te 7-8 godzin lol
Kadajo 7 396 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 3 minuty temu, newsorbo napisał(a): Jako fan serii Battlefield (w sumie przegrane ok 10 000 godzin) gdzie każda dawała mi masę frajdy z gry tutaj tego nie ma. Przynajmniej na ten moment . Mało Battlefileda w Battlefiledzie, już to pisałem podczas bety... 1 1
Pentium D 1 157 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 7 minut temu, galakty napisał(a): Jak nie ma jak wbiłem teraz i 3600 osób było przede mną.
Vulc 2 191 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Przynajmniej jest progress względem 2042, zrezygnowano z tego niepoważnego pomysłu z operatorami i całą tą "luźną" otoczką. Jest generalnie nieźle, ale jak wspominałem - nie jest to top Battlefield.
łukasz850 140 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Godzinę temu, Sobtainer napisał(a): Ta kampania rzeczywiście porażka max. Scenki jak gada oddział... Kampania to zawsze tylko dodatek. Nawet w BF 4 ta kampania była średniawa. Choc podobały mi się wieżowce w Szanghaju. Chciałbym to zobaczyć jeszcze raz.
Pentium D 1 157 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Już miałem kończyć bo spadek skupienia, ale odpalę na jeszczą rundę :p
Kadajo 7 396 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Nie wiem, jak to opisać, ale wszytko wydaje się takie lekkie, nie czuć w ogóle tego że biegniesz typem co trzyma w łapach ciężki karabin. To nawet w 2042 lepsze te odczucia są, cały movement feeling i poruszanie się. Tutaj czuje jakbym biegał pudelkiem zapałek. Wszytko wydaje się lekkie, nawet pojazdy się jakoś nienaturalnie poruszają, super zwinnie jakby ważyły 10 kilo. Nie wiem, to samo miałem grając w betę.
Vulc 2 191 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Dynamika jest po prostu większa. Z pojazdami nie jest źle, choćby wieża w czołgu obraca się ślamazarnie, co ma sens. Poruszają się w sumie podobnie do poprzednich części w klimatach teraźnieszych, movement żołnierzy faktycznie pozwala odczuć różnicę.
emilek 3 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Nie wiem, jak to opisać, ale wszytko wydaje się takie lekkie, nie czuć w ogóle tego że biegniesz typem co trzyma w łapach ciężki karabin. To nawet w 2042 lepsze te odczucia są, cały movement feeling i poruszanie się. Tutaj czuje jakbym biegał pudelkiem zapałek. Wszytko wydaje się lekkie, nawet pojazdy się jakoś nienaturalnie poruszają, super zwinnie jakby ważyły 10 kilo. Nie wiem, to samo miałem grając w betę. Gra toczy się w 2027, może technika wojskowa aż tak się rozwinęła? Niby 2027 a brakuje np dronów. Edytowane 11 Października przez emilek
Sheenek 330 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października A mi sie wlasnie wydaje ze tu jest bardziej ociezale, no i odrzut broni wzgledem 2042 tutaj jest duzo wiekszy.
Pentium D 1 157 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 3 minuty temu, emilek napisał(a): Gra toczy się w 2027, może technika wojskowa aż tak się rozwinęła? Niby 2027 a brakuje np dronów. Drony są, widziałem u jakiegoś typa na streamie.
emilek 3 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 1 minutę temu, Pentium D napisał(a): Drony są, widziałem u jakiegoś typa na streamie. Ale tylko w single i chyba w jednej misji. Brakuje ich moim zdaniem w multi.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź