Skocz do zawartości

BF6  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jakieś UV czy OC jeszcze robione? Wszystko na stock próbowałeś? 

Żadnego OC i UV nie robiłem. Temperatury do 68 max dochodzą na procku a grafa do 70

Opublikowano (edytowane)

A spróbuj z user.cfg

Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 12
Osobiście tak mam. Nie wiem czy pomaga ale na pewno nie szkodzi. Ten drugi parametr odpowiada za ilość wątków.

Edytowane przez skypan
Opublikowano
15 minut temu, skypan napisał(a):

A spróbuj z user.cfg

Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 12
Osobiście tak mam. Nie wiem czy pomaga ale na pewno nie szkodzi. Ten drugi parametr odpowiada za ilość wątków.

Zrobiłem już dawno. Wrzucałeś to do głównego folderu z grą?

Opublikowano
29 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To nic nie pomoze, gra dobrze ustawia watki, a jak ktos nie jest pewien to kasuje ustawienia z folderu i gra tworzy od nowa pliki ;) 

Jedynie ustawienia low upłynniają rozgrywkę co jest żenujące

Opublikowano
14 minut temu, skypan napisał(a):

Dla mnie siatka najważniejsza i ew. tekstury. Reszta na niskie. DLSS i FG nawet nie tykam bo te FPS co mam mnie zadowalają. Z resztą jak to włączę spada mi K/D :)

Battlefield 6 Screenshot 2026.06.10 - 18.37.47.25.png

Tylko to powinno śmigać bez tych cieć

16 minut temu, Funky Koval napisał(a):

Ale co tu jest nie tak?

Stuttering

Opublikowano

a sprawdzales czy w rtss tez ci tak pokazuje? to jest cos co ja ostatnio wrzucilem w przypadku f1 25, fakt udalo mi sie to troche porawic ale nie do konca, mimo wszystko w rtss te spadki nie wygladaja tak tragicznie jak na tym steamowym i podczas grania tego tak nie czuc.

Opublikowano
10 minut temu, Dominix napisał(a):

a sprawdzales czy w rtss tez ci tak pokazuje? to jest cos co ja ostatnio wrzucilem w przypadku f1 25, fakt udalo mi sie to troche porawic ale nie do konca, mimo wszystko w rtss te spadki nie wygladaja tak tragicznie jak na tym steamowym i podczas grania tego tak nie czuc.

U mnie czuć i to mocno

49 minut temu, skypan napisał(a):

A sprawdzałeś jaki parametr z ustawień grafiki powoduje te przycięcia ?

Dalej do tego dochodzę

Opublikowano (edytowane)

Co się dziwić jak w obecnych BF gra drużynowa nie istnieje. Klasy są źle pomyślne, nie ma miedzy nimi żadnej synergii. Liczy się medyk który może się leczyć i uzupełniać amunicję. Inżynier potrzebny tylko do niszczenia pojazdów, a te same się naprawiają więc... reszta zbędna. Każdy może używać każdej broni. Bronie o laserowej celności. Kto ostatnio zmienił specjalizacje klasy pod warunki na mapie? 99% graczy gra tylko by nabić xp do kariery, zaliczyć osiągnięcia by odblokować coś w pasie. Nikt nie gra dla zwycięstwa. Ta gra jest bardziej "casual" niż  care bear lobbys w Arc Raiders. Kurtyna.

Edytowane przez KaszaWspraju
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 9.06.2026 o 12:55, skypan napisał(a):

Pa na to. Starają się jak mogą bym nie grał :E Jak nie snajperzy tak męczą mnie konsolowcy :P

Battlefield 6 Screenshot 2026.06.08 - 19.29.29.39.png

Dobrali was skillem :E 

W dniu 10.06.2026 o 12:21, Phoenix. napisał(a):

U mnie trail polecial z dysku, nie ma tego wyboru konkretnej mapy co kolega wczesniej pokazywal, a nie ebde wlaczal i wylaczal do skutku zeby bazar grac wiec niech sie wala :D 

Jak to nie ma? Mozesz przeciez wybrac jaki tryb na jakiej mapie chesz i wio