Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#BF6

Dziś są nowe testy i kolejne wycieki:

Operation Firestorm mapka.

Animacje zostały poprawione i są dużo płynniejsze.

LKMy mają wolniejszy ADS.

Pojawia się piasek i krew na broni.

Dodano nowe dialogi głosowe.

Slide dostał nerfa.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

IMG_20250906_212453246.thumb.jpg.b128d6135953fd25e23c01b12475d5a6.jpgKupiłem ten za 120. Gość się zarejestrował kodem z xkom na intel. Założył konto. Tam jest przypisany BF, na koncie Intela pojawi się kod do EA 3go października. Zmienił wszystkie dane na moje. Mail, hasło, telefon. Problem tylko taki że pomimo tego przy logowaniu prosi o kod weryfikacji na jego.... Telefon. Tylko wszystkie dane na koncie sa moje to skąd jest jeszcze jego telefon może pierwotnie z zamowienia laptopa kiedy kupował w xkom. Także będzie musiał mi podać kod weryfikacji 3go października. Na konto i tak nie może się już on zalogować bo e-mail i hasło jest moje. Algorytm olx mi zablokował konto bo podawaliśmy sobie tam mail i telefony jako potencjalna próba oszustwa. Ciekawe czy mi odblokują napisałem im zgłoszenie 

Edytowane przez raul_ole
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Przekombinowaliście, trzeba było nie zmieniać danych do konta Intela. To Ty powinieneś takie konto założyć i dać mu swoje dane do zalogowania i on jako sprzedawca aktywowałby grę na twoim koncie Intela - oby się Wam udało to odkręcić.

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano

Jeśli masz jakiś kontakt ze sprzedającym poza olx to byłoby najlepiej bo jest możliwość zmiany numeru telefonu na koncie Intela co załatwiłoby sprawę bo po prostu podałbyś mu swój a on by go podmienił.

Po zalogowaniu się na stronę softwareoffer.intel.com klikasz "konto" wybierasz "ustawienia", następnie "edytuj mój profil intel" i zostajesz przekierowany na stronę główną intel.com, gdzie dokonasz zmiany numeru telefonu przypisanego do konta klikając na "personal profile" i po prawej będzie widoczna malutka, niebieska ikonka ołówka, którą trzeba kliknąć by przenieść się na ekran edycji danych konta, gdzie można dokonać zmiany numeru telefonu.

Opublikowano (edytowane)

On już tam kiedy podał mi konto ustawił mój numer tam już wszędzie jest mój numer i moje hasło, mój mail a i tak przy logowaniu prosi jego. Na intel.com mogę się zalogowac normalnie ale ten software gdzie jest to info o grze to już prosi weryfikacje na jego tel. Nie wiem dlaczego. Kiedy mi zablokowali olx odezwał się do mnie na telefon wygląda na to że nie żaden oszust.

Edytowane przez raul_ole
  • Upvote 1
Opublikowano

Wygląda na jakiś błąd po stronie Intela bo skoro numer zmieniony to weryfikacja też powinna przychodzić już na nowy. Oh well, skoro się dogadujecie to nie masz czego się obawiać, aby do 3 października.

• Upvote 1
Opublikowano

Jeszcze takie info nt antyczit i secureboota bo najczesciej ludzie dostaja bana na sprzet i trzeba uzywac spoofera po czym zakalda sie nowe konto w 5min.  Secureboot praktycznie w 100% eliminuje ten problem i najpopularniejszy dostawca czitow nie jest w stanie pominac tych zabezpieczen czego nie mozna powiedziec o innych grach ;) 

542693666_1452552319294899_2889355246101104393_n.jpg.a066b81212af4c09e66a0f69fc0974b9.jpg

Opublikowano

#BF6 
Za Battlefielda po raz pierwszy odpowiada 𝗩𝗶𝗻𝗰𝗲 𝗭𝗮𝗺𝗽𝗲𝗹𝗹𝗮 - to jedna z ważniejszych postaci w Świecie FPS-ów. Odpowiadał za kilka bardzo dużych i udanych serii:

♦️Medal of Honor: Allied Assault (2002).

♦️Call of Duty (2003) – współzałożyciel Infinity Ward, współodpowiedzialny za stworzenie pierwszej części.

♦️Call of Duty 2 (2005).

♦️Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) – przełomowy FPS, który zrewolucjonizował multiplayera.

♦️Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) – ogromny sukces komercyjny i kulturowy.

Po odejściu z Activision i założeniu nowego studia:

♦️Titanfall (2014) – innowacyjny FPS z mechami i zaawansowanym systemem poruszania się.

♦️Titanfall 2 (2016) – bardzo chwalony przez graczy i krytyków, zwłaszcza za kampanię fabularną.

♦️Apex Legends (2019 – dziś) – darmowy battle royale, który odniósł globalny sukces.

🚀 Obecnie

♦️Jest szefem Respawn Entertainment (studio odpowiedzialne m.in. za Titanfall, Apex, Jedi).

♦️Od 2021 roku pełni też rolę Head of Battlefield, nadzorując rozwój całej marki. Jest 
głównym dyrektorem wykonawczym (CEO) Battlefield 6.

IMG_3745.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Ja rozumiem, że pan klaszczesz pośladkami na cześć CoD bo to jedna z Twoich ulubionych gier ale po co ten ołtarzyk tutaj dla Zampelli? Większość świadomego community zastanawia się czy obu panów od CoD zaangażowanych do robienia kolejnych części BF nie wyjdzie tej serii bokiem, oczywiście EA się cieszy bo kasa będzie się zgadzać.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Ja rozumiem, że pan klaszczesz pośladkami na cześć CoD bo to jedna z Twoich ulubionych gier ale po co ten ołtarzyk tutaj dla Zampelli? Większość świadomego community zastanawia się czy obu panów od CoD zaangażowanych do robienia kolejnych części BF nie wyjdzie tej serii bokiem, oczywiście EA się cieszy bo kasa będzie się zgadzać.

Puknij sie w łeb, to zwykłe info nt kto za tym stoi a jakieś ołtarzyki sobie daruj bo to tylko pokazuje twoją dziecinadę ;) 

• Upvote 1