Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, ze nie mam snetymentow do starych gier bo jakby tak bylo to by do dzis kazdy gral w bf3/4 i nie potrzeba by bylo nowych czesci, a ja oczekuje czegos nowego  ;) 

Jak ja to mowie stare gry byly dobre wtedy kiedy wyszly, dzis niekoniecznie chcialbym w nie grac. 

Opublikowano (edytowane)

O, 

- BR - to jest guano dla dzieciarni (jak się komuś podoba, to spoko, ale to fakt - to dzieciarnia się zleciała do takich gier jak muchy do EA)

- darmowy

czyli strategia "poczekamy trochę od premiery z mikrotransakcjami", a wszelkie stroje, skórki i granaty z confetti układającym się w napis jaki sobie można wykupić za jedyne 10999 credits, wrzucą pewnie później :E No oby nie, ale jednak BR + darmowy mocno śmierdzi takimi pomysłami.

Edytowane przez VRman
Opublikowano

skiny moga byc i za biliony cebulionow, to tylko zmiana pikseli, jak w zadnym wypadku nie wplywa na gre to czemu nie, czasami wplywa w ten sposob ze skiny sa jaskrawe i lepiej takich typow widac :D a czasami dziala to tez w druga strone i mozna powiedziec p2w :D

BR guano dla dzieciarni O_o ja pykam w PUBG to przez to jak wymagajace jest strzelanie, nie powiedzialbym ze dla dzieciarni ;)

• Upvote 2
Opublikowano

Ja tylko przypominam co się działo z Modern Warfare 2019 - na początku niesamowite odświeżenie, nowy silnik, prawdziwe modern warfare z żołnierzami bez cudowania, ludzie byli zachwyceni. Z czasem Activision najpierw delikatnie, a po wejściu Warzone nachalnie zaczęło pakować skórki do gry, kombinować, udziwniać i ostatecznie odstraszać tych, którzy zaczęli się czuć prawie jak w czasach Modern Warfare z 2007 roku.

Wielki znak zapytania ten Battlefield 6 bo nawet jeśli będzie dobre wrażenie początkowe to ciekawe co EA zrobi z czasem - przecież już zapowiadali, że chcą doić tą część i mieć swojego "call of duty" a to nie sugeruje niczego dobrego na dłuższą metę.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
8 minut temu, caleb59 napisał(a):

Wielki znak zapytania ten Battlefield 6

Niby dla kogo? Przecież to oczywiste że gra będzie kierowana do nowoczesnego/młodego gracza, będą skiny i season passy.

Jak ktoś się spodziewa gry od EA z tak rekordowym budżetem kierowanym do miłośników MW2007 to przeznaczony jest mu głęboki zawód ;)

Czas spojrzeć na inne gry, które są kierowane do innego odbiorcy.

• Upvote 1
Opublikowano
49 minut temu, Dominix napisał(a):

skiny moga byc i za biliony cebulionow, to tylko zmiana pikseli, jak w zadnym wypadku nie wplywa na gre to czemu nie,

Dokladnie tak, to tylko skin i nie jest obowiazkowy, a i tak w bfie nie bedzie takich nachalnych jak w codzie.

Opublikowano (edytowane)

No jasne, że sama obecneość skinów nie przeszkadza. Ale

- co jeśli po jakimś czasie będziesz na polu bitwy walczył z wielkim kurczakiem, postacią anime, albo (tu wstaw co tam dzieciernia uważa za celebrytów, pewnie jakiś od mumble rapu)?

- jak skupią się na tym, to może ucierpieć prawdziwy content. No bo po co robić nową zajebistą mapę, jak można dać nowy taniec postaci ala Fortnite, granaty z napisem (do wyboru) w dymie, kolorowo wybuchające miny, albo ślady "chemtrails" za samolotem w kolorze tęczy LGHDTV+. Do tego potem takie coś może odepchnąć starszych graczy i jak wejdziesz do składu to same "gimbusy" drące ryja i 3/4 wiadomości na temat "ruszania ci matki". No i oby nie było inkluzywnie np. specjalna wersja czołgu pomalowana na różowo, z serduszkami po bokach.

Jak pisałem - oby nie, ale obawy są. Szczególnie w świetle plotek, że EA wrzuciło w tą grę ciężarówki z kasą, jak Wu70 słusznie zauważył. To sprawia, że nie jestem taki pewien, że nie pojadą bardziej po bandzie tylko dlatego, że w poprzedniej części nie było tak źle jak w CoDach.

Oni (korpokrawaciarze) już się wycwanili i to co wkurza graczy jest przesunięte w czasie. Najpierw ludzie mają mieć dobrą opinię, recenzje mają być pozytywne. A gówno się do kotła zacznie dosypywać powoli, dopiero później.

Edytowane przez VRman
Opublikowano
59 minut temu, caleb59 napisał(a):

Ja tylko przypominam co się działo z Modern Warfare 2019 - na początku niesamowite odświeżenie, nowy silnik, prawdziwe modern warfare z żołnierzami bez cudowania, ludzie byli zachwyceni. Z czasem Activision najpierw delikatnie, a po wejściu Warzone nachalnie zaczęło pakować skórki do gry, kombinować, udziwniać i ostatecznie odstraszać tych, którzy zaczęli się czuć prawie jak w czasach Modern Warfare z 2007 roku.

Wielki znak zapytania ten Battlefield 6 bo nawet jeśli będzie dobre wrażenie początkowe to ciekawe co EA zrobi z czasem - przecież już zapowiadali, że chcą doić tą część i mieć swojego "call of duty" a to nie sugeruje niczego dobrego na dłuższą metę.

Oni będą chcieli rozkręcić tego BR, żeby się nie okazało ze im się uda i nagle klasyczny MP zostanie zapomniany tak samo jak właśnie ten z COD'a 2019 

• Upvote 1
Opublikowano
26 minut temu, Kadajo napisał(a):

zostanie zapomniany tak samo jak właśnie ten z COD'a 2019 

Nic nie zostalo zapomniane, a wz i multi rozwiajaj inne zespoly, tak samo bedzie w tym przypadku.

Gram w WZ od premiery i kazdy COD ma mase zawarotsci po premierze w przeciwienstwie do WZ.

Ostatnim najlepiej prowadzonym codem bylo MWIII prowadzone przesz SHG.

Opublikowano

Właśnie widziałem co się dzieje z  mutli COD'a i jak jest rozwijane. Ze nawet porządnych zabezpieczeń nie ma. Acti ma w dupie klasycznego MP.

https://ithardware.pl/aktualnosci/samorozpowszechniajace_sie_malware_infekuje_fanow_call_of_duty_modern_warfare_2-28525.html

https://gry.interia.pl/newsy/aktualnosci/news-call-of-duty-ww2-wylaczone-hakerzy-zdalnie-przejmowali-kompu,nId,22162959

Dziękuje za takiego MP

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tak ale to z reedit  to sa stare cody nie bedace na batlenet ;)  Czyli wszystie prehistoryczne juz czesci. Wiec to nie ma nic wspolnego z czesciami od BO4 w gore.

A wszystkie krytyczne latki sa dawno polatane w nowszych czesciach i takich cyrkow nie ma poza zwyklymi oszustami w grze;) 

Takze piszac o MW2019 nie wiem po co wgl przytaczasz czesc z 2009r :hihot:

25 minut temu, Kadajo napisał(a):

Właśnie widziałem co się dzieje z  mutli COD'a i jak jest rozwijane.

Cos ci sie watek rozjechal, piszesz o zawartosci z MW2019 po czym przechodzisz do zabezpieczen  gry ktora jest trupem z 2019 :hihot:

Edytowane przez Phoenix.