Skocz do zawartości

BF6  

139 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, skypan napisał(a):

W BFV ĘĄ wprowadziło taki mechanizm, że przegrywający szybciej przejmowali punkty. Mieli na to jakieś chore wytłumaczenie ale nie pamiętam jakie :D Później wycofali się z tego. Może w BF6 znowu coś kombinują. 

Podbijam :D

Zrzut ekranu 2026-01-06 111738.png

Na eskalacji coś takiego istnieje jak drużyna ewidentnie przegrywa to potem strasznie długo nabija punkt dla wygrywającego zespołu . Kilka rund tak przewaliłem z pozycji wygranej bo jednak różnica nie była tak znacząca ale boost dla przegrywających jest znaczny ... 

Edytowane przez AmcieK
Opublikowano (edytowane)

Rozwiązałem mój problem z reebotami. Bo mi tu "znawcy" pisali bla bla bla na to na pewno wina hardware.

Nie, to nie była wina sprzętu. Winą była wisząca aktualizacja windowsa i funkcja fast start w zasilaniu. Po zainstalowaniu aktualizacji, wyłączeniu funkcji fast start i restarcie systemu wszystko śmiga.

Edytowane przez Funky Koval
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

:hihot:

Ja obejrzałem, chociaż mniej więcej już wiem co jest 5 w tym arc raiders ^^ Podejrzewam, że cały największy hype był na początku tak jak w bf6.. Ciężko zacząć teraz w arca? 

10 minut temu, skypan napisał(a):

Nieźle. Więc może być jeszcze gorzej niż było :E

Nie jest gorzej, jest masno, ogólnie jest takie wrażenie, że więcej pocisków trzeba wsadzić w gościa. Ja przynajmniej mam takie odczucie, wcześniej padałem w sekundę. Rejestracja trafień jest na pewno lepsza według mnie. Dźwięki przy trafieniach już nie są tak jak wcześniej, że nawet jak nie trafiałeś gościa to był dźwięk %-) 

Edytowane przez Psiak