Forza Horizon 6
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez some1 · Opublikowano
Miarodajne jest właśnie testowanie w 1080p i niższej. Zgodnie z metodyką pomiarową, powinno się eliminować wpływ innych czynników na wynik pomiaru. Czyli w tym przypadku testować tak, żeby GPU nie zaburzało wyniku. A czy to jest test reprezentatywny, to cóż, dla kogoś grającego w 4k pewnie nie. Ale ogólnie ciężko o taki test, bo w zależności od użytego GPU wyniki będą się drastycznie się różnić. A czy test procesora sparowanego z 5090 w 4k będzie przydatny dla kogoś kto ma na przykład 4070? Nieszczególnie. To akurat bywa równie skuteczne co wróżenie z fusów. Zwłaszcza, że często testy CPU i GPU robi się w innych miejscówkach i FPSy nie będą się zgadzać nawet jeśli weźmiesz wyniki na jednym portalu, ale z dwóch artykułów. Jeśli miejsce testowe w obu przypadkach jest identyczne, to też jest to tylko wąski wycinek jednej gry i wcale nie znaczy, że obciążenie w innych miejscach będzie rozkładać się podobnie. Za to mając komputer na biurku można łatwo samemu stwierdzić, czy w tej konkretnej miejscówce, w tej konkretnej grze, bottleneck jest na CPU czy na GPU. I na tej podstawie decydować co ulepszyć pod kątem gier w które się gra. -
Przez trepek · Opublikowano
Patoprawica w formie. -
Przez leven · Opublikowano
Witam. Nadpisałem dzisiaj Windowsa na stary system, bo miałem problemy z WU i po oczyszczaniu dysku systemowego, w "mój komputer" pozostał folder Windows.old, którego nie potrafię usunąć. Poproszę o pomoc. Poza tym problem z WU dalej istnieje. Nie da się aktywować WU po zastosowaniu skryptu czyszczącego od użytkownika WOWO (nie odpisuje w temacie o swoim skrypcie) Pola WU i pod nim są wyszarzone. -
Przez Krystian03 · Opublikowano
Teraz to jeszcze zaczynają wprowadzać "Age Checki" np. na Discordzie. Nie wiem po co, skoro i tak łatwo da się to oszukać i za kilka lat portale będą rekomendować członków z jakimi się poznać na podstawie wieku, więc jak dojdzie do takiego kierunku to będzie coraz gorzej. -
Przez j4z · Opublikowano
Ale mnie wku... takie coś. Szukam heco i mi 10 ogłoszeń jamo wyskakuję, bo gość nasrał zdublował i wszystkie marki wypisał, jakie znał. Za takie coś ban powinien być imo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi