Skocz do zawartości

Słuchawki bezprzewodowe pod gry (FPS)/Spotify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, obecnie posiadam AKG K702 + AIM SC808 z racji tego że już chyba czwarty raz zaczynają mi przerywać słuchawki, chce kupić coś bez kabla typowo pod gry FPS.

Edytowane przez Wiz1337
  • Wiz1337 zmienił(a) tytuł na Słuchawki bezprzewodowe pod gry (FPS)/Spotify
Opublikowano (edytowane)

Budżetu nie podałeś, jak pod gry to może bez wydawania "milionów" cloud alpha wireless i ich rewelacyjne 300 godzin pracy na baterii które zostało potwierdzone przez ludzi z forum? ;) 

Zerknij sobie w ten temat: 

Edytowane przez Send1N
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Send1N napisał(a):

Budżetu nie podałeś, jak pod gry to może bez wydawania "milionów" cloud alpha wireless i ich rewelacyjne 300 godzin pracy na baterii które zostało potwierdzone przez ludzi z forum? ;) 

Budżet tak 1000+\-

Właśnie zastanawiam się nad nadchodzącymi HyperX Cloud Alpha 2 Wireless lub Astro A50 Gen 5

Edytowane przez Wiz1337
Opublikowano

W gierkach alphy są świetne, mam wersję z kablem od 3 lat i nie zamierzam ich zmieniać ;) jedyne co to kupiłem sobie drugi zestaw padów welurowych żeby było chłodniej w lecie dodatkowo takie poprawiają nieco pozycjonowanie ale z drugiej strony pogarsza się troszkę bass ;) Wersja wireless to dodatkowy komfort i ta długa praca na baterii bez konieczności ładowania robi robotę :thumbup:

Opublikowano

Tyle że teraz ma lekkie słuchawki o delikatnej konstrukcji, a HyperXy Cloud to nagłowne imadło. Przynajmniej te pierwsze, może Alphy coś w tej kwestii poprawiły, nie wiem. Do tego nadmiar basu (bass to ryba) pozycjonowaniu w grach FPS nie służy.

Opublikowano (edytowane)

Prawda alphy wireless będą cięższe, różnica jakieś 100g między  k702, co do zbyt wysokiego basu to podmiana padów na welurowe robi robotę, lepsze pozycjonowanie i uszy się nie pocą :thumbup:

Edytowane przez Send1N