Asag 284 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Od lat używam chrome, jakoś nie chciało mi się do tej pory bawić w przerzucanie zakładek (a mam ich setki), haseł i przyzwyczajenie też robi swoje. Jednak Google jak to Google po raz kolejny zablokowało uOrigin i o ile na poprzednie blokady zawsze ludzie znajdowali fixa tak teraz chyba trzeba się pogodzić z inną przeglądarką bo nie chce mi się co miesiąc szukać kolejnej działającej wersji. Z bardziej znanych jest Firefox którego używałem przed Chrome ale podobno ta przeglądarka ma problem ze stutterem na YT. Coraz częściej też spotykam się z opinią że najnowsze wersje Edge czyli przeglądarki windowsa są o dziwo też dobre. Zależy mi na bezproblemowym przeniesieniu zakładek i haseł z Chrome i możliwości intergracji uOrigin lub innego blokera a także na poprawnym wyświetlaniu stron bo dawniej nie było to takie oczywiste we wszystkich przeglądarkach. Co teraz używacie i polecacie?
Ender 21 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Brave, prawdopobnie przerzucisz wszystko od tak, bo jest na silniku chromium, zachowasz rozszerzenia, zakładki, hasła. Posiada dedykowany adblocker, który sprawnie działa nawet na YouTube (choć czasem musisz poczekać chwilę zanim zaskoczy, bo zastaje się czarny ekran). Nie widzę bardziej prostej alternatywy, która działałaby z buta po standardowej instalacji.
Pan Mateoo 446 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września warte uwagi: brave zen (dla mnie meh) edge, vivaldi - jak chcesz miec wszystko wp rzegladarce na silniku gecko czyli tym firefoxowym: firefox waterfox najpewniejsza bedzie brave - po zalogowaniu poczvekaj chwile i wszystko sie powinno zsynchronizowac
narmiak 123 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Brave. Można tam instalować wtyczki które do tej pory działały na Chrome bez problemu.
Zas 287 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Od dawna Vivaldi i długo długo nic, za jakość, za dopracowane UI, za funkcjonalność. No bo czym innym się tu kierować, skoro 99% przeglądarek to Blink? Foxa na PC nie lubię. Za dużo rzeczy wymaga dodatków, a przeglądarka jest na wpół martwa. Choć używam Thunderbirda.
Rekomendowane odpowiedzi