[sprzedane] i5-13400 z iGPU + płyta B760 ITX + 32GB DDR5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TmK · Opublikowano
Ja jej powiedziałem, że ma obrzydliwą zmutowaną kończynę i ma spieprzać pożegnała mnie siarczystym f#ckiem -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Z jednym się zgodzę.Nowa jakość w tych upscal gniotach w porównaniu z 2080ti. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
W panice ludziska sprzedawali po 5K. Sytuacja się raczej nie powtórzy. Łatwiej było też ludziom pozbywać w tak niskiej cenie jak w sklepie można było kupić za niecałe 7k i nie jeden kupił w tej właśnie cenie. Outlety chodziły w okolicach 6k. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Momentami należy przestać się na ten sam temat z ludźmi kłucić jak nje dochodzą do nich twoje przekonania, a momentami można powiedzieć że coś jest inaczej niż inni mówią podać dwa przykłady i odpuścić. 4090 za 7k w swoim czasie było strzałem w dziesiątkę, odkupienie przed premierą 5090 za 5k-6k też może takie być. Prime za 4k dało się wyrwać w tej 80 jak i coś większego z 5090... niektórych nie przestanie chyba piec to i owo... Porównując aktualną sytuacje rynkową (nie licząc wyprzedaży/promocji o ile jakieś będą) to ta 5080 się jeszcze obroni. 5070ti jeszcze bardziej... Złotówka tania? To sobie poużywaj jak cię na to stać. -
Przez adashi · Opublikowano
70 lat rozwoju bez znaczących wojen i taki efekt. Jedyny plus w takim kontekście, że ta minimalna jest relatywnie wysoka. Przynajmniej jak na wcześniejsze standardy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi