Brak dźwięku z głośników.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
To nie ma znaczenia. Liczy się to co się dzieje z rynkiem a nie to że udało się komuś na okazji coś kupić lub coś dobrze sprzedać. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Ma ktos LG UltraGear 39GS95QE-B 5120x2140 albo podobny na tej matrycy? Planuje zmienić 3080 na 9070xt w moich grach da radę więc kwestia no jak wyglądajq czcionki i UI jakiś tam programów. Planuje kupić pod granie/filmy i programowanie - wypalanie akceptuje ryzyko i wymianę monitora po paru latach jakby co. Czy moze lepiej iść w 34 cale. Qoled raczej bo mam zaciemnione pomieszczenie - dobre rolety. Mam teraz 34 cale i obszar roboczy w sma raz ale wiadomo im więcej tym lepiej. Biurko mam odpowiednio duże -
Przez piwakk · Opublikowano
Ale dlaczego się nie da? Przecież teraz masz eski i autostrady ciągnące się kilometrami. Jak nie musisz sikać, to wsiadasz w Warszawie i wysiadasz w Katowicach, Wrocławie czy Trójmieście za 2,5h-3h i masz fajne spalanie. Aż sprawdziłem teraz na swoim przykładzie. Mam 5,5km do S8, potem 307 km drogami szybkiego ruchu, 3 km i jestem w Katowicach na Ligockiej. Miałem kiedyś zdjęcie z Focusa 1.5 120 KM, bo takie mieliśmy we flocie. Wracałem z Bydgoszczy albo Torunia, nie pamiętam już. Średnią miałem 3.9/4L, a no mam ciężką nogę. Ale diesel + skrzynia 6 biegów robi robotę. Naprawdę tymi autami nie trzeba się męczyć, żeby mieć fajne spalanie. A gadanie, że nie ma to nic wspólnego z jazdą brzmi dla mnie jak gadanie kogoś kto ma auta o dużej mocy i gadają bzdury, że nie da się tym jechać spokojnie. No oczywiście, że da i to że ma się 300 czy 400 KM pod maską nie równa się z ciągłym zapier....... -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
https://sportowefakty.wp.pl/inne/1264705/powazny-konflikt-interesow-przy-pracach-nad-wazna-ustawa-rutnicki-zdecydowal-o-p Rzygac się chce jak się patrzy na ten (nie) rząd. Mam wrażenie, że pod wieloma względami są gorsi od PiS.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi