Problem ze zintegrowaną grafiką
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Dokładnie, tył jest mocno zabudowany. -
Przez Camis · Opublikowano
I tak się żyje w tej Polsce... https://www.fly4free.pl/wojna-pkp-intercity-regiojet/ I jeszcze z wykopu nie wiem czy to prawda: https://wykop.pl/link/7828335/afera-na-kolei-pkp-naciskalo-by-regiojet-jezdzilo-wolniej-niz-pendolino/komentarz/134019709/przeciez-od-czasow-uruchomienia-pendolino-trwa-ta-afera-wszystkim-pociagom-obnizono-priorytety-zeby-pokazac-ze-pendolino-ma-rekordowe-wyniki-czasowe-a -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nie ma takiej mozliwosci aby z wewnątrz zobaczyć ze nie ma ogona -
Przez CavieZ · Opublikowano
Gram już ponad 20h. Cóż. Zaczynam odczuwać lekkie znużenie. Przy OW1 tego nie miałem. Gra jest jednak momentami nierówna. Największy minus to ta frakcja z obsesją matematyki.. No ja piernicze -ale durnota. Pomysł ok ALE te ich rozmowy są takie nudne.. Ciągle gadają tak samo. Szkoda. Bo ja w tego typu grach lubie sobie powoli czytać cytaty i wszystko i delektować się. A tak muszę klikać i tracę immersję. Ogólnie... Misje poboczne i fabularne mnie trzymają.Są naprawdę ok. Rozwój bohatera też. OW1 oceniłem na 7/10. Ale. OW2 na tę chwilę oceniam na 6/10. Nie wiem czy ją skończę.. Oj nie wiem.. jak zaczynam odczuwać takie rzeczy to może być problem. Na szczęście mogę odsprzedać bo mam wersje pudełkową. Ma momenty co wciąga ale też momenty kiedy irytuje ;/ -
Przez Dimazz · Opublikowano
Predator: Badlands mi sie podobało ale zaznaczam jest to inny film niż reszta predatorów. Kino familijne skierowane do młodszego widza. Jest kilka zwrotów akcji, fajne wizualnie, relacja bohaterów to taki shrek i osioł, trochę nawiązań do pierwszego predatora i alienów, trochę gagów i komedii nawet śmieszne. Z bolączek to jakoś nie mogłem się przekonać do twarzy głównego bohatera. Wygląda jak niedorobiony pokemon, czasem jest zbyt infantylnie no i moc przyjaźni ale jak już pisałem to bardziej dla dzieci. Jak ktoś wychował się na predatorze z Arnoldem to może się srogo zdziwić i zniszczyć sobie dzieciństwo . To jest całkiem inne podejście do tematu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi