Zestaw do montażu w Adobe premiere pro oraz w Photoshopie - Budżet 6-7k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
A jaka jest definicja ruskiej onucy? Czy musi być opłacana? Czy wystarczy, że zgadza się światopoglądowo? -
Przez galakty · Opublikowano
Jak dla mnie to nie ma już dobrych silników we Fordzie. 5 letnie nie mają już TDCi, tylko EcoBlue Zresztą praktycznie żaden nowoczesny diesel używany to NIE jest dobry pomysł. One są fajne z niskim przebiegiem, potem się zacznie DPF, EGR, chłodniczki, wtryski, podkładki pod wtryskami, wycieki oleju, dwumasy... Wiem że opinie moga być nieadekwatne, ale tu masz 2.0 EcoBlue vs 1.6 TDCi. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Tak samo jak Solo Leveling. Recap plus 20-30 minut S2. Dandandan jako jedyny chyba miał pełne 60 minut nowego sezonu, tak z 3 odcinki mi się wydaje. Ciężki wybór mam żeby wybrać film który na końcu 2024 i w 2025 roku wygrał moje serce, bo premier solidnych w kinach dawno nie było jak teraz. Sprawa rozgrywa się między Chainsawem a Dandandan, i tutaj wygrywa jednak Dandandan. Chainsaw jest dobrze zrobiony przez MAPPA, ale nigdy postacie czy świat mnie nie porwały, a w Dandandan wszystko się zgadza. W S2 dowalili taką piosenkę rockową że nie można jej ominąć, i to w dwóch wersjach (JPN i ENG). -
Przez bofff · Opublikowano
chyba w AB można to zrobić kosztem fan stop, tak robiłem w gigabyte 4090 gaming i przez chwilę miałem tak w tym 5090 Inno X3 -
Przez galakty · Opublikowano
Blacha trze o tarczę bo się klocek skończył, albo kamyk wpadł.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi