Totek 780 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Mam nietypową potrzebę. Szukam klawiatury bezprzewodowej z touchpadem i podświetleniem klawiszy. Na razie prócz chińskich modeli typu Rii 15 lub 18 nie znalazłem nic bardziej markowego. Potrzeba zrodziła się z komputera podpiętego pod TV, który obsługuje mi cały streaming różnego rodzaju. Oglądam głównie wieczorami i nocami przy zgaszonym świetle (OLED) dlatego podświetlenie to must have. Do tej pory miałem jakiegoś starego Tracera ale po 6 latach zaczyna gubić połączenie a i podświetlenia nie ma.
Miczi_82 32 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Z markowych, oprócz Tracer, jest jeszcze np Logitech K400. O takie cośCi chodzi? Czy o taką mini klawiaturkę typowo do TV, taką nie prostokątną?
Totek 780 Opublikowano 1 Października Autor Opublikowano 1 Października @Miczi_82 Jak najbardziej coś takiego może być. Ważne by było podświetlenie. Co do rozmiarów to może być w mniejszym formacie ale też bez przesady
Miczi_82 32 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października To nie kojarzę żadnej z podświetleniem niestety, ani tracer, ani logitech ani modecom nie mają.
Rekomendowane odpowiedzi