Czy wszystkie helowe dyski wydają dziwne dźwięki(WD)?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez adashi · Opublikowano
70 lat rozwoju bez znaczących wojen i taki efekt. Jedyny plus w takim kontekście, że ta minimalna jest relatywnie wysoka. Przynajmniej jak na wcześniejsze standardy. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Fajne te babole opis screenu: "my team are shooting on target and then they summon this white dude and blocked my shoot.. what magic is this" Znajomy na discordzie grał w FM26, bo aktualnie to nie gra, bo czeka na łatki, a jeszcze chwilę temu w rozmowie ze mną bronił gry. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Prawdziwe sa wszystkie, tylko że wydajnosci nie da sie tak porownac, gier sa tysiace, i ja nie pisze o default vs default a OC , i bardziej mnie interesuje to co ja mam (czyi 14-17%). Nie musimy o tym gadac, mi sie dyskusja o OFA i MFG podobala, bo to ciekawy temat. -
Przez janek25 · Opublikowano
https://www.kitguru.net/components/cpu/joao-silva/intel-panther-lake-leak-shows-up-to-80w-tdp-and-up-to-5-1-ghz-clock-speeds/ 80 wat wiec wcale 18A super nie jest. Większość procesorów ma odrobine mniejszy zegar wzgledem arrow lake na N3B -
Przez Petru23 · Opublikowano
Honor 400 pro ma 16cm wysokości i wszystko, co potrzeba. Edit Motorola 50 ultra 162mm Oba w cenie ok 2,5k, flagowce z bdb aparatami itp. W rej cenie chyba najlepsze opcje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi