MSI B450 A-PRO MAX Ryzen 5700X 32GB RAM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Sie kurła śmiejecie. Ale zdarzyło mi się pisać oświadczenia o dyscyplinarnym rozwiązanu umowy o pracę za kradzież paliwa z ciężarówki, dostawczaka czy koparko-ładowarki. I często argument to "nie wiedziałem, że tak nie można" Mam też bombę w temacie chińskich aut, ale to muszę na spokojnie pisać, bo jest dobra -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Juz jest poprawione, problem tylko polega na tym ze jeszcze musi byc tego implementacja lub podmiana przez sterownik co nie jest takie oczywiste. Niestety na nvidia latwiej podmienic pliki swaperem niz na amd. Gram teraz w GOW i tam byl DLSS 2.0 gdzie podmieniam pliki =i mma janowszy preset, FSR jest 2.0 wiec ani nie podmienisz plikow, sterownik tez tego nie zrobi wiec pozostaje optiscaler jedynie a on tez nie ejst taki prosty jak swapper. Wiedzmin 3 to samo, na nvidia podmieniac dlss i mma najnowszy, a w grze jest FSR 2.0 wiec kupa z czymkolwiek -
Przez mazi636 · Opublikowano
W Switcha i Steam Decka nie wierzę Co najwyżej na Switcha 2 zobaczymy RDR 2, jak im się będzie chciało -
Przez galakty · Opublikowano
Dlatego się dziwię jak ktoś ma PV i jeździ np. dieslem z DPFem. U mnie wujas tak zrobił, założył panele na polu, a dom ogrzewa piecem i jeździ dieslem, nie ogarniam... Klimatyzacji też brak w domu.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi